Surprize pentru pasionaţii de motociclete la ediţia aniversară a Road Patrol Bikers...

Surprize pentru pasionaţii de motociclete la ediţia aniversară a Road Patrol Bikers Festival

0
DISTRIBUIȚI
Road Patrol Bikers Festival va avea loc în perioada 16 – 18 iunie la Poligonul AJVPS Timiș

Organizatorii celei de-a 15-a ediţii a manifestării Road Patrol Bikers Festival – care va avea loc în perioada 16 – 18 iunie la Poligonul AJVPS Timiș de lângă Pădurea Verde – au anunţat două tombole inedite în cadrul evenimentului, spectatorii putând să câştige o motocicletă sau un curs gratuit la școala de soferi pentru categoria A.

„Se știe că luptătorii ninja erau adevarate umbre și capturarea lor era aproape imposibilă. Maeștrii ai camuflajului și a diversiunii, acești luptători își îndeplineau misiunile fără nici o ezitare. Cu toate astea, noi am reușit să prindem un Ninja. Mai greu dar am demonstrat că nu este imposibil. Este adevărat că este mai bătrânel și nu mai are vigoarea luptătorilor mai tineri dar l-am prins și la Road Patrol Bikers Festival va fi pe scenă. Încă mai poate să te învețe multe secrete din arta pilotajului și pentru vârsta lui chiar este chipeș. Promite să fie exigent cu elevul, să-l apere atunci când va fi nevoie de vant sau ploaie, să-l poarte pe drumuri noi și să-i fie alături chiar și atunci când vremea rea îi ține desparțiți.


Dacă îți place și te simți în stare să prinzi un Ninja, acum ai ocazia să o demonstrezi. Nu se lasă ușor și sunt mulți care vor să-și dovedească talentele în lupta pentru el. Festivalul îți oferă șansa de a participa la tombola Lucky Ninja și dacă zeii îți sunt favorabili, poți pleca în șaua lui acasă.  Prețul biletului va fi de 20 lei. Deasemenea Road Patrol Bikers Festival caută o persoană căreia să-i placă să citească, să învețe, să-și dorească să călătorească liberă acolo unde alții doar visează. Caută o persoană care să-și doreasca un A, mult de tot pentru că noi vrem să o trimitem la şcoală. Un necunoscut sau o necunoscută, cu sufletul pur și mintea limpede va alege pentru noi un alt necunoscut sau o necunoscută pe care noi o vom trimite la școala de soferi pentru categoria A, scoală care va fi suportată de catre „casa” Paul Auto – Moto, loc unde știm sigur că elevii sunt pe cele mai bune mâini. Dacă până acum ai visat doar cum se aude vântul în cască, acum a sosit timpul să-ți încerci norocul la tombola Lucky Rider din cadrul festivalului. Dacă pornești cu dreptul… înseamnă ca stângul îți va sta pe schimbător  Prețul biletului la această tombolă va fi de 30 lei“, au transmis organizatorii.

Formaţiile care vor susţine recitaluri în cadrul ediţiei aniversare Road Patrol Bikers Festival sunt Bucovina, Altar, Quadra (Italia), Northern Revival (Serbia), Acromantia şi Mist.

Sâmbătă 3 iunie, de la ora 20.00, la ClubHouse Road Patrol va avea loc un warm-up party pentru cea de-a 15-a ediţe a manifestării. Biletele pentru acest festival costă 30 lei şi se pot procura aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.