Sute de vitezomani traşi pe dreapta de poliţişti: a „plouat” cu amenzi

Sute de vitezomani traşi pe dreapta de poliţişti: a „plouat” cu amenzi

0
DISTRIBUIȚI

Şoferii care au călcat prea tare pe pedala de acceleraţie au plătit scump în aceste zile, în judeţul Timiş. Poliţiştii de la Rutieră au fost la datorie şi i-au sancţionat pe vitezomani.

De marţi şi până vineri, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive  şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

În urma acţiunii, oamenii legii au aplicat 502 sancţiuni contravenţionale, dintre care 238 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum, 85 pentru neutilizarea centurii de siguranţă și 23 pentru indisciplină pietonală.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 22 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor şi pietonilor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric şi limitelor legale de viteză.

De asemenea, au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.


Veştile pentru vitezomani nu sunt bune nici în continuare. În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.