Timișoara are strada cu mașini abandonate și pline cu gunoaie. De...

Timișoara are strada cu mașini abandonate și pline cu gunoaie. De câți ani zace o epavă ignorată de Poliția Locală FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1985035948">
masini abandonate
Mașini abandonate pe străzile Timișoarei.

În timp ce timișorenii se plâng de lipsa locurilor de parcare, pe domeniul public sunt sute de rable abandonate. Un cititor PRESSALERT, ajuns la capătul răbdării, ne-a sesizat că pe strada pe care locuiește sunt mașini “uitate” pe marginea drumului chiar și de trei ani, unele cu gunoaie în ele, fiind adevărate focare de infecție.

Timișoreanul locuiește pe strada Ion Neculce și se plânge de faptul că a făcut, împreună cu vecinii, zeci de sesizări la poliția locală, însă mașinile nu au fost ridicate nici în acest moment.

“Locuiesc pe strada Ion Neculce din Timișoara, vă rog să mă ajutați să le fac și eu o „reclamă” persoanelor care au devenit „stăpâni” pe drumurile publice, își fac shrot pe străzile Timișoarei cu un tupeu de neimaginat. Poliția locală nu face nimic, am făcut împreună cu vecinii zeci de sesizări, pur și simplu nu știm ce să mai facem. Mașinile abandonate sunt fără numere, pe butuci, cu gunoaie în ele, după cum puteți vedea, unele sunt acolo din august 2014, ca dovadă apar pe Google Street View”, ne-a sesizat timișoreanul revoltat.

Poliția Locală Timișoara demara, în luna martie a anului trecut, o campanie de informare cu privire la situația mașinilor abandonate, solicitând cetățenilor să sune la 0256.968 sau 0256.246.112 dacă observă astfel de autovehicule. În anul 2015, polițiștii locali au identificat 420 de mașini abandonate. Dintre acestea, doar 32 au fost ridicate de către Societatea de Drumuri Municipale de pe domeniul public, iar 246 au fost ridicate de către proprietari.

1 COMENTARIU

  1. Pe Mendeleev e plin de masini abandonate cu numere expirate sau fara numere, nemiscate cu anii de pe locul lor. Din cind in cind mai trece politia locala, lipeste abtibilde….si asta e tot.Vreau sa-i vad cum se apuca sa le ridice. Daca erau la Robu pe strada erau demult ridicate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.