Timișorenii, invitați să alerge și să doneze 1 leu pentru realizarea primului...

Timișorenii, invitați să alerge și să doneze 1 leu pentru realizarea primului spital pentru copiii cu cancer din România. De câți bani este nevoie

0
DISTRIBUIȚI
alerg pentru spitalul copiilor
Timișorenii aleargă pentru Spitalul Copiilor.

Timișorenii care doresc să facă un pic de mișcare, dar și o faptă bună sunt așteptați în data de 1 iulie la o nouă alergare în scop caritabil pentru primul spital de oncologie pediatrică din România, care se va construi la București.

Acțiunea are loc la Pădurea Verde, începând cu ora 10.00, iar cei care doresc să participe trebuie să urmeze doi pași simpli: să se prezinte la locul de start și să doneze minim un leu în beneficiul spitalului.

“Nu este vorba despre un concurs, ci despre o alergare simbolică, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru spital; nu există limită de distanță sau de timp”, transmit organizatorii, pe Facebook.

Persoanelor care doresc să participe la alergare li se propun două trasee: unul de doi kilometri și altul de 4-6 kilometri.

Până în acest moment, la nivel național s-au strâns peste 600.000 de lei pentru realizarea primului spital din România pentru copiii diagnosticați cu cancer.


În total, este nevoie de 80 de milioane de lei. Inițiatorii proiectului își propun să construiască acest centru fără a solicita vreun leu de la statul român, ci să realizeze spitalul doar din donații și sponsorizări.

“Spitalul Copiilor” va avea 50 de paturi, două săli de operație complet echipate, secție de radioterapie și secție de transplant medular.

Mai multe informații despre alergarea în scop caritabil programată pentru data de 1 iulie, la Timișoara, sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.