Trei dintr-o lovitură: ACS Poli și-a completat posturile deficitare cu jucători de...

Trei dintr-o lovitură: ACS Poli și-a completat posturile deficitare cu jucători de la colegele din play out. Cine ar fi următorul pe listă

0
DISTRIBUIȚI
Gabriel Vașvari (al doilea de la stânga la dreapta) a semnat pe doi ani cu ACS Poli. Foto: PoliTimișoara / Facebook

Zi aglomerată la sediul clubului timișorean din prima ligă. ACS Poli a oficializat astăzi nu mai puțin de trei transferuri. După Alex Munteanu, Gabriel Vașvari și Valentin Crețu s-au alăturat echipei pregătite de Ionuț Popa. Cel din urmă provine, la fel ca primul, de la Gaz Metan, în timp ce celălalt mijlocaș adus azi a sosit de la Botoșani.

ACS Poli e activă pe piața transferurilor, arătând că s-au urmărit jucătorii ale căror contracte expiră și care pot completa posturile cu probleme. Astfel, prima mutare pentru ediția 2017-18 a fost cea a mijlocașului dreapta Alex Munteanu, sosit de la Gaz Metan Mediaș.

Al doilea nume anunțat azi la ACS Poli e cel al lui Gabriel Vașvari. Un mijlocaș central în vârstă de 30 de ani care a evoluat în 132 de meciuri pe prima scenă pentru FC Botoșani. Pe lângă gruparea din nordul Moldovei acesta mai jucase pentru FC Zalău.


În sezonul trecut Vașvari a evoluat în 38 de meciuri pentru botoșăneni reușind să se treacă de cinci ori pe lista marcatorilor. El a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Valentin Crețu a semnat pe un an de zile. Foto: PoliTimisoara / facebook

În fine, pe seară a fost dezvăluit și transferul numărul 3. Timișorenii au semnat și cu Valentin Crețu, un fundaș dreapta care poate evolua și mai avansat în bandă. În vârstă de 28 de ani acesta e cel mai tânăr dintre cei trei. Ionuț Popa dorind de altfel jucători sub 30 de ani pentru ediția viitoare. Crețu a jucat în 38 de partide pentru Gaz Metan în ediția abia încheiată a Ligii I. La capitolul realizări are cinci ”assist-uri”. De-a lungul carierei acesta a bifat și experiențe afară, la Energie Cottbus (Germania 3) și Beroe Stara Zagora (Bulgaria). În țară a îmbrăcat și tricoul echipelor Concordia Chiajna, Gloria Buzău și Săgeata Năvodari. El a semnat o înțelegere valabilă pe un sezon, cu drept de prelungire pentru încă un an.

Se pregătește Golubovic?

ACS Poli nu se va opri aici. Conform surselor noastre în zilele următoare va mai fi adus cel puțin un jucător. O mutare în avanposturi ar putea fi aducerea lui Bojan Golubovic. În vârstă de 33 de ani atacantul bosniac de la CSM Poli Iași are o amplă experiență în elită și a arătat o formă bună în play out.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.