Unde mergem în weekend? Party-uri şi concerte în Timişoara

Unde mergem în weekend? Party-uri şi concerte în Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Sfârșitul de săptămână aduce în cluburile din Timişoara, dar nu numai, o serie de petreceri şi evenimente live. Urmează, mai jos, oferta completă a cluburilor şi locurilor unde se desfăşoară evenimente live şi party-uri pentru această perioadă.

Joi,  29 iunie        

1740 Music Cafe, ora 21: Recital Daniela Preda.
Ambasada, ora 22: Abordare practică a armoniei pentru chitară cu Toni Kuhn.
Coco, ora 21: COCÓlicious Thursdays.
Consiliul Judeţean Timiş, ora 19: Concert Bega Blues Band.
D’arc pe Mal , ora 19: AnonimTM’s Evening Dance #3
Fratelli, ora 19 : La Gioia.
Jardin, ora 22: Movie Under The Stars – Passengers.
La Căpiţe, ora 20: Concert Alexandra Uşurelu.
Storia, ora 22: O seară dansantă.
Toniq Bar, ora 23: Super Thursday.
Vineri 15, ora 20.30: Concert Direcţia 5.

Vineri, 30 iunie   

1740 Music Cafe, ora 21: Concert Radu Stoica.
Aethernativ, ora 23: Jazz TM 2017 – Nocturnal Jams.
Bunker, ora 22: Hang!Over Fridays – Tales Of Summer.
Club D’arc, ora 23: Jazz TM 2017 – Nocturnal Jams.
Habitat Garden and Bar, ora 21: Hanging Around.
Jardin, ora 21: Concert acustic Implant pentru Refuz. Bilet: 30 lei în avans, 40 lei la intrare.
Epic Vara, ora 23: The Motans. .
Piaţa Victoriei, ora 20.45: Festival Jazz TM. Concerte cu A-C Leonte Reveries şi The Chick Corea Elektric Band.

Legendara formaţie The Chick Corea Elektric Band concertează în premieră în România, la Timişoara.  Band-ul s-a reunit în 2016, la cea de-a 75-a aniversare a lui Chick Corea, iar de atunci sărbătoresc pe marile scene ale lumii, într-o petrecere fără de sfârșit. Band-ul de jazz fusion a luat naștere în 1985 aducând împreună muzicieni care au revoluționat cu adevărat genurile muzicale. Albumul lor de debut, cu același nume, The Chick Corea Elektric Band, a reunit o multitudine de stiluri, jazz, rock, latino și funk, prezentând publicului un sound futurist, considerat și acum ca fiind una din pietrele de temelie ale jazz fusion. Cvintetul înseamnă Chick Corea la pian, Dave Weckl la tobe, John Patitucci la bass, Eric Marienthal la saxofon și Frank Gambale la chitară. Împreună au produs, în anii `80, un șir de albume care au devenit sacre odată cu trecerea timpului. Influențele lor se regăsesc în stiluri precum EMD și hip-hop, ele ajungând și la trupe de jazz precum Snarky Puppy. Cel mai cunoscut dintre ei este, cu siguranță, Chick Corea, cu 22 de premii Grammy (din nu mai puțin de 63 de nominalizări), cu alte trei premii Latin Grammy (mai mult decât orice alt artist nominalizat vreodată la categoria „Cel mai bun album instrumental”), inclus în DownBeat Hall of Fame și Jazz Master în 2006 și care a obținut statutul de legendă vie, după cinci decenii de creativitate nemaîntâlnită și un randament artistic amețitor.


Armando Anthony ”Chick” Corea este un pianist și compozitor de jazz și fusion, multe dintre compozițiile sale fiind considerate „standarde” ale jazz-ului. În anii `60, a fost membru al band-ului Miles Davis, contribuind decisiv la nașterea a ceea ce numim mișcarea electric jazz fusion. Corea a fost descris ca fiind una dintre marile voci ale jazz-ului mondial care a ieșit la iveală după era John Coltrane, fiind recunoscut ca un vizionar al muzicii (și nu doar al celei de jazz). Al patrulea cel mai premiat artist în viață din istoria premiilor Grammy, Chick Corea încă explorează stiluri muzicale, la cei 75 de ani ai săi, și este implicat activ în promovarea și strângerea de fonduri pentru cauze sociale. The Chick Corea Elektric Band are în componență, alături de Corea, muzicieni care au lansat de-a lungul timpului albume proprii, fiecare dintre ei fiind lider pentru diferite trupe. Patitucci (cinci premii Grammy) a fost parte din cvartetul lui Wayne Shorter, în timp ce Weckl (un premiu Grammy) a concertat alături de Natalie Cole, B.B. King, Mike Stern și sute de alți muzicieni. Marienthal (două premii Grammy) și-a lăsat o amprentă uriașă în lumea R&B-ului și a jazz-ului urban, în timp ce Gambale (două premii Grammy), creatorul tehnicii „sweep picking”, are peste 20 de albume solo.

Porto Arte, ora 21: Concert Ducu Bertzi şi Constantin Neculae.
The 80s Pub, ora 22: Back in Time.
Toniq Bar, ora 22: Hello! I’m a Toniq-Holiq!
UndertheIvy, ora 23: Undertheivy – Seeking massive fun with DeWalta.

Sâmbătă, 1 iulie
1740 Music Cafe, ora 21: Concert formaţia DAR.
Ambasada, ora 00: Jazz TM 2017 – Nocturnal Jams.
Bunker, ora 22: So Fresh, So Clean.
Club D’arc, ora 23: Saturday Night Party.
Heaven Outdoor, ora 23: Phaser Live.
Liceul Silvic, ora 22: Freenetik Party presents Let it Roll Warm Up
Manufactura, ora 00: Jazz TM 2017 – Nocturnal Jams.
Parcul Civic, ora 16: Festivalul Jazz TM. Concerte cu Armies Live, The best bad trip şi The Egocentrics. Intrarea liberă.
Parcul Castelului, ora 16: Festivalul Jazz tm 2017. Concerte cu Ana Dubyk Quartet,  Toth Bagi Csaba Balkan Union şi China Moses. Intrarea liberă.
Piaţa Victoriei, ora 20: Jazz TM. Concerte cu Paolo Profeti European Collective, Christian Scott Tunde Adjuah şi Miles Mosley x West Coast Get Down.
The 80s Pub, ora 21: Remember the 80s.
Toniq Bar, ora 21: Special guest: Mahony.

Duminică, 2 iulie   

Jardin, ora 21: Sunday Mood with Alina Jais.
Parcul Civic, ora 16: Festivalul Jazz TM 2017. Concerte cu Paperjam, BAB, Thomas de Pourquery & Supersonic. Intrarea liberă.

Parcul Castelului, ora 16: Festivalul Jazz TM 2017. Concerte cu Amalia Gaiţă, Alex Calancea Band, Teo Milea.
Piaţa Victoriei, ora 20: Festivalul Jazz TM. Concerte cu SUBJazz (un proiect Subcarpati X JazzyBIT), Bill Laurance şi Monty Alexander Harlem Kingston Express.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.