Urmărit internațional, dat jos din tren de polițiștii de frontieră în timp...

Urmărit internațional, dat jos din tren de polițiștii de frontieră în timp ce încerca să fugă din România pentru a scăpa de închisoare

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora Moravița – feroviar, ITPF Timișoara, au depistat și predat autorităților competente un cetățean român, pe numele căruia autoritățile române au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

În data de 8 iunie 2017, în jurul orei 09.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora Moravița-feroviar,județul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, cetățeanul român T.


Dumitru, în vârstă de 59 de ani, domiciliat pe raza județului Timiș, călătorind ca pasager într-un tren internațional care circula pe ruta Timișoara-Vrsac.

Cu ocazia efectuării controlului specific, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de trei ani, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

Polițiștii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză, aceasta fiind predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.