„Urșii” REVENIȚI în Liga Națională termină cu o victorie în prelungiri turneul...

„Urșii” REVENIȚI în Liga Națională termină cu o victorie în prelungiri turneul de promovare de la București

0
DISTRIBUIȚI

BC Timba Timișoara a avut parte de o partidă fără emoții odată cu ultimul meci din cadrul Turneului de Promovare în Liga Națională de Baschet Masculin. „Urșii” și-au atins obiectivul după primele două partide, atunci când și-au asigurat biletele pentru prima scenă a baschetului masculin românesc, astfel că jocul cu CN Aurel Vlaicu a fost unul fără miză. Chiar și așa, trupa de pe Bega nu a cedat nici măcar în reprize suplimentară, reușind și a treia victorie, scor final 108-106.

A fost un prim sfert strâns, la capătul căruia scorul a fost la egalitate, 20-20. Secvența secundă a fost și mai spectaculoasă, spectatorii prezenți în sala din București având parte de și mai multe puncte reușite de ambele echipe.


CN Aurel Vlaicu a intrat cu un mic avantaj, 46-43, după o revenire de la 43-41, grație unei aruncări de trei puncte a lui Jolliffe și a unei alte reușite marca Mainea.

Revenirea de la cabine a fost fără vlagă pentru echipa de pe Bega, care era la -13 atunci când mai era doar un minut până la intrarea în ultima secvență, ecart menținut de CN Aurel Vlaicu. A fost un final pe muchie de cuțit, de vreme ce victoria ar fi promovat-o pe adversara Timbei la braț cu echipa timișoreană în Liga Națională.

Treptat, băieții antrenați de Bogdan Murărescu au redus din distanța concretizată până atunci și au aruncat finalul în aer. Cu 20 de secunde înaintea fluierului de final bănățenii se aflau în avantaj cu un punct, 89-88, ca mai apoi Mingote să aibă mână sigură de la aruncările libere, trecându-și echipa în avantaj. Și Similache, de la CN Aurel Vlaicu, a fost în aceeași postură, reușind să transforme o aruncare pentru 89-92, ceea ce nu a fost îndeajuns, întrucât meciul a avut nevoie de o repriză suplimentară de prelungire, 92-92.

Repriza suplimentară a fost la fel de incandescentă precum finalul primelor patru sferturi. Cu 15 secunde înainte de sunetul sirenei scorul era tot egal, 106-106, după o aruncare de trei puncte a lui Jolliffe. Medgyesi, din interiorul semicercului, a făcut 108-106, aruncare ce a consfințit și scorul final al întâlnirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.