Zmeie pe cer, artă în pagină. Vezi ce evenimente au loc la...

Zmeie pe cer, artă în pagină. Vezi ce evenimente au loc la Festivalul Internațional de Zmeie de la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Pentru două zile, în 1 și 2 iunie, Timișoara va fi transformată în Zmeișoara! Arena de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Timișoara găzduiește Festivalul Internațional de Zmeie „Scripta Volant”, cel mai mare festival de zmeie din estul Europei, dedicat artelor, științelor naturale și ecologiei.


Zburători, mânuitori și pasionați de zmeie așteaptă publicul cu o mulțime de aventuri de neuitat pentru toate gusturile și toate vârstele. Zmeie mari și frumoase care vin din Germania, Austria, Indonezia, Turcia și Ungaria vor fi împărțite celor prezenți și vor fi organizate ateliere de scriere creativă, construcție și design de zmeie, jocuri și muzică. Vor avea loc, de asemenea, dezbateri științifice privind sursele de energie alternativă.

Pe parcursul festivalului, poetul și eseistul Șerban Foarță va lansa cel mai recent volum al său, „Scripta Volant – O Enciclopedie a Zmeielor”, iar revista „Fabulafia” își va lansa cel de-al optulea număr. Organizatori ai festivalului sunt Fundația Triade și AMA – Asociația pentru Managementul Artelor, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.