Accident VIOLENT în apropiere de Timişoara, cu trei maşini implicate. Care a...

Accident VIOLENT în apropiere de Timişoara, cu trei maşini implicate. Care a fost cauza

0
DISTRIBUIȚI

Un accident grav a avut loc astăzi pe şoseaua DN6, la una dintre trecerile de cale ferată din apropiere de localitatea timișeană Becicherecu Mic.


Trei maşini au fost distruse, după ce şoferul unui autoturism marca Citroen s-a angajat neregulamentar într-o depăşire de la care a pornit totul.

Bărbatul aflat la volanul Citroenului se îndrepta pe direcţia Timişoara – Cenad, atunci când a pătruns pe sensul invers de mers şi a intrat în coliziune cu un Audi, ce a încercat să-l evite. Un alt Mercedes care circula regulamentar, aflându-se în spatele Audi-ului, a fost după impactul frontal.

„Un bărbat în vârstă de 61 de ani a condus un autoturism pe DN6, din direcţia Timişoara spre Becicherecu Mic, iar la un moment dat s-a angajat neregulamentar într-o depăşire, intrând în coliziune cu două autoturisme care se deplasau regulamentar din sensul opus. În urma accidentului două persoane au fost rănite şi transportate la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Ancuţa Morariu, purtătoarea de cuvânt al IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.