ACS Poli a mai bifat un succes la scor în stagiul de...

ACS Poli a mai bifat un succes la scor în stagiul de la Brașov. Bănățenii au primit în probe un tânăr de la Concordia Chiajna

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa Foto: Gabriel Brezeanu

ACS Poli a câștigat cu 6-0 testul de azi cu ASF Zărnești, grupare din Liga a IV-a Brașov. Gazdele s-au ”ținut” bine până la pauză. Cu această ocazie Ionuț Popa l-a utilizat și pe trialistul Ovidiu Marin, un tânăr în vârstă de 19 ani care aparține de Concordia Chiajna.

Ovidiu Marin, atacant care a bifat o prezență în Cupă pentru echipa I a ilfovenilor în sezonul trecut, a fost testat azi de bănățeni în cel de-al treilea test după plecarea în stagiul centralizat de la Poiana Brașov.


Spre deosebire de celelalte dueluri câștigate la scor de maidan de timișoreni, brașovenii de la Zărnești au reușit să încaseze doar un gol în prima parte. Bîrnoi (2 goluri), Croitoru, Munteanu, Šoljić și Drăghici au fost marcatorii echipei din elită. La fel ca în partida anterioară, cu Inter Cristian (scor 10-0), Ionuț Popa nu a mizat pe Mailat și Artean, care acuză probleme medicale. Nu a evoluat azi nici ultimul transferat, Cristi Bud, care urma să se alăture colegilor după ce a semnat ieri un contract valabil pe două sezoane.

ACS Poli a început în formula: Smaranda – Străuț, Melinte, Şeroni,
Țigănaşu – L. Oprea, Ov. Marin – Ciucur, Bîrnoi, Doman – Bianconi. Au mai intrat: Straton, Curileac – Crețu, Bocşan, Cânu, Covalschi, Vaşvari, Haruț, Šoljić, Al. Munteanu, Croitoru, Drăghici.

Ultimul test al timișorenilor în perioada cantonamentului va fi marți cu divizionara secundă CS Balotești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.