ACS Poli a depus abia azi dosarul către ANAF pentru reeșalonarea datoriilor....

ACS Poli a depus abia azi dosarul către ANAF pentru reeșalonarea datoriilor. Sorin Drăgoi, despre presupusa ”revoltă” a jucătorilor: ”Așa mai fac ei un pic de presiune”

1
DISTRIBUIȚI

Sorin Drăgoi, președintele lui ACS Poli, anunța în urmă cu aproape o săptămână planul se salvare al echipei tocmai via ANAF, care ar urma să reeșaloneze datoriile clubului. Dosarul pentru obținerea certificatului fiscal care ulterior va ajuta gruparea bănățeană să obțină o finanțare generoasă de la Primăria Timișoara, a fost depus astăzi. Jucătorii cu care ACS Poli a încheiat campionatul și către care există patru salarii restante au ajuns între timp la capătul răbdării.

Planul timișorenilor e ca ANAF să reeșaloneze datoriile către stat în cuantum de peste 1,5 milioane euro în cinci ani. Atât ar mai fi de plătit după reținerea drepturilor TV.


Din aceeași tranșă de 700.000 de euro autoritățile fiscale ar urma să achite, conform legii, o dată cu eliberarea acelui certificat fiscal, și trei dintre cele patru salarii pe care jucătorii trebuie să le încaseze. Se pare însă că demersurile durează. ”Am depus astăzi dosarul pentru reeșalonare la ANAF. Așteptăm certificatul să iasă. Apoi depunem dosarul de finanțare la primărie… Noi am rugat cât de repede se poate. Nu știu să spun (n.r. în cât timp). Ieri chiar am discutat cu cei de acolo, azi am depus dosarul. Am avut o discuție și cu directorul ANAF…”, a declarat Sorin Drăgoi pentru PRESSALERT.ro.

Drăgoi a recunoscut că ieri a existat o tensiune din cauza banilor în jurul vestiarului. Conform tmsport.ro jucătorii nu mai vor să facă două antrenamente pe zi iar marți seară aceștia au stat doar câteva minute la sala de forță. ”A fost o discuție, să spun așa, jucătorii… ca de fiecare dată, așa mai fac ei un pic de presiune. Dar nu, s-a făcut ieri antrenamentul. Astăzi Popa a decis să le dea liber și de mâine reiau antrenamentele”, a explicat Sorin Drăgoi. În ultimul timp clubul s-a descurcat mai mult cu ajutorul sponsorilor și partenerilor. ”E destul de greu să ne descurcăm, dar o scoatem noi la capăt”, a conchis președintele lui ACS Poli.

ACS Poli joacă următoarea partidă de campionat luni, 31 iulie, pe terenul Astrei Giurgiu.

11.000.000 lei e datoria totală a lui ACS Poli către ANAF

1 COMENTARIU

  1. AM DORI SA STIM CATI BANI S-AU ADUNAT LA MECIUL CU STEAUA SI DACA DIN ACESTI BANI SE POT ACHITA RESTANTE SALARIALE.
    O parte din datoriile de la ANAF sant din cauza salariilor „frecangiilor” care au fost pe langa echipa pana la venirea D-lui DRAGOI. AICI VINA ESTE a D-LUI ROBU CARE A TOLERAT ASA CEVA.
    JjUCATORII MERITA CU PRISOSINTA BANII SI PRIMA PTR. SALVAREA DE LA RETROGRADARE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.