Din ”motive tehnice” ACS Poli eliberează de abia de azi abonamente pentru...

Din ”motive tehnice” ACS Poli eliberează de abia de azi abonamente pentru ediția 2017-18. Cât costă biletele pentru duelul cu FCSB

0
DISTRIBUIȚI
”Oficiala” la ACS Poli – Steaua, în sezonul trecut. Foto: arhivă

Suporterii care vor să o vadă pe ACS Poli Timișoara în noul sezon își pot achiziționa, în sfârșit, ”policarduri”. Clubul bănățean din Liga I a anunțat azi costul biletelor la meciurile ”obișnuite” de campionat dar și cel al tichetelor pentru duelul cu FCSB, primul de pe teren propriu. Acestea din urmă vor fi, ca de obicei, mai scumpe.

Clubul dorea să pună inițial din 1 iulie abonamentele în vânzare dar acest lucru nu s-a putut din ”motive de ordin tehnic”.


Doar de astăzi fanii își vor putea achiziționa policarduri pentru noul sezon. Prețurile acestora sunt următoarele: 100 de lei la peluze, 200 de lei la tribuna II, 250 de lei la tribuna I și 400 de lei la tribuna 0. În timp ce pentru accesul la loje accesul se face pentru nu mai puțin de 2.500 lei. Abonamentele se eliberează zilnic, între orele 9 și 17, la biroul ticketing de la stadionul ”Dan Păltinișanu” (zona vestiarelor), se arată în mesajul de pe pagina oficială acspoli.ro.

Prețurile biletelor pentru meciurile din Liga I au suferit mici modificări față de sezonul anterior. Astfel, dacă la peluze și la tribuna II se va ”sta” tot cu 10, respectiv 15 lei, în schimb pentru un loc la tribuna I, parțial acoperită, respectiv, tribuna 0, fanii timișorenilor vor trebui să scoată din buzunare cu 5 lei mai mult față de ediția 2016-17, adică 20, respectiv 30 de lei.

Prețuri ”speciale” pentru meciul cu FCSB

La fel ca în campionatele trecute ACS Poli va încerca să obțină cea mai bună rețetă financiară de pe urma duelului cu FCSB (ex-FC Steaua). Prin urmare tichetele pentru acest joc, programat în runda a doua la Timișoara vor fi și cele mai scumpe. 15 lei vor costa biletele la peluzele sud și nord, 20 de lei la tribuna II, 30 de lei la tribuna I (cu 5 lei mai mult decât la meciul din sezonul trecut), 40 de lei la tribuna 0 și 250 de lei la lojă.

ACS Poli va debuta în noul sezon, în deplasare la Chiajna, meci progaramat sâmbătă, de la ora 18.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.