Ionuț Popa anunță un lot complet înainte de vizita FCSB-ului. Câte bilete...

Ionuț Popa anunță un lot complet înainte de vizita FCSB-ului. Câte bilete a vândut ACS Poli pentru meciul cu bucureștenii

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli Timișoara ar putea disputa primul joc pe teren propriu din noul sezon al Ligii I cu cel puțin jumătate de stadion plin. Ionuț Popa nu are motive să se plângă, precum în sezonul trecut, de subțirimea lotului și spune că pentru duelul cu FCSB are lotul complet.

”Pentru jocul cu FCSB avem tot lotul disponibil. Au intrat și Bocșan și Mailat la antrenamente dar nu vor face parte din lot. Așteptările sunt mari. Dorim ca echipa să joace pozitiv și să câștige… Nu voi modifica prima echipă”, a declarat Ionuț Popa. Tehnicianul crede că bucureștenii au de ce să le acorde atenție: ”Ei pot să joace foarte bine cu prima echipă la noi că nu cred că au meci foarte greu cu Plzen. Sper ca echipa să fie foarte motivată”.

”Dennis Man e cel mai bun jucător U21 din România, apoi vin ai noștri…”, mai consideră Popa cu referire la faptul că în prima rundă ambele echipe au câștigat prin golurile tinerilor.

Ionuț Popa a fost azi reținut ș când a fost întrebat de impactul veștilor pozitive legate de posibila plată a salariilor prin intermediul ANAF. ”Eu nu m-am văitat, am spus lucrurilor pe nume, nu vreau să creadă unii că o fac intenționat.


Am spus exact ce se întâmplă și aștept să se rezolve problemele pentru totdeauna. Mai ales că Timișoara nu e Voluntari, nici Chiajna sau Brănești, care au mai fost. E al doilea oraș. Nu poți să mergi numai pe milogeală. Sper să vină oamenii cu bani lângă echipă”, a precizat Popa încercând să fie ”diplomat” conform propriilor vorbe.

Se așteaptă peste 20.000 de spectatori

Sorin Drăgoi a vorbit astăzi și despre situația tichetelor vândute. Accesul se va face după mult timp prin turnicheți. ”Au fost vândute până acum 10.500 de bilete. Se intră prin turnicheți, e bine să nu se creeze cozi, poate ar fi bine să fie prezenți mai din vreme spectatorii”, a spus acesta.

”Dacă cele două Poli erau una veneau 20.000 la fiecare joc. Dar suporterii sunt împărțiți. Normal că FCSB/Steaua e ca o selecționată divizionară, faptul că au adus atâți jucători îi reclamă ca o echipă deosebit de puternică. Cred că lumea va veni să vadă un spectacol deși sunt mulți care vor veni pentru Poli și din Arad”, a adăugat Ionuț Popa.

Partida ACS Poli Timișoara – FCSB se dispută mâine, de la ora 21.00, în etapa a doua a Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.