Ionuț Popa a arătat în direct ce pastile ia pentru a-și păstra...

Ionuț Popa a arătat în direct ce pastile ia pentru a-și păstra cumpătul pe banca lui ACS Poli. Anunț ALARMANT al tehnicianului bănățenilor după înfrângerea cu Astra Giurgiu

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

Formația timișoreană din Liga I trece din nou prin momente grele după ce unii jucători nu și-au văzut banii de cinci luni. Ionuț Popa, tehnicianul lui ACS Poli, nu exclude riscul viitor de abandon al competiției dacă în această săptămână nu se rezolvă problemele financiare.

ACS Poli a fost luată ușor peste picior în studioul Digi Sport după eșecul, scor 0-3, de pe terenul Astrei Giurgiu. ”Și dacă nu ajungea autocarul tot acesta era scorul”, a punctat Dan Filoti. După declarațiile lui Ionuț Popa inclusiv moderatorului i-a părut rău de situația timișorenilor.

”Mi-a fost frică doar când am plecat cu aproape patru ore din București la Giurgiu și am fost blocați în trafic de această infrastructură din țară… Nu am mai pomenit așa ceva. Nu am vrut să mai întârziem că eram penalizați… Mă deranjează foarte mult că a lipsit concentrarea în primele 20 de minute. Trebuia să fie maximală. Gazdele au zis: hai pe ei că nu s-au dezmeticit. Am luat un gol stupid, cu capul de la 16 metri, am avut ocazii, inclusiv Mailat singur cu portarul, Doman… Cred că am avut același număr de ocazii. Sunt cunoscute problemele, toată lumea din țară le știe. Atât primarul, cât și conducătorii, cât și ANAF, încearcă să găsească soluții. Dacă nu găsesc săptămâna aceasta nu știu dacă Timișoara poate să facă față Ligii I.


Noi cerem răbdare dar nu pot să mă duc la infinit… Se ajunge să nu poți să ții echipa în Liga I. Dar eu cred că Timișoara poate să țină. Eu am încredere în jucători, dar dacă nu se poate rezolva… toți au datoriii, e foarte foarte greu… Zilnic și la antrenament și la jocuri, iau xanax (n.r. moment în care a și arătat pastilele în fața camerelor TV), mă mai liniștește. Sunt mai coleric așa. Încerc să nu mă supăr pe jucători. Nu mi s-a mai întâmplat (să lucrez cu jucători neplătiți de cinci luni). Echipa merită, a reușit să se salveze de la -14 puncte. Au venit jucători, dar au și plecat jucători importanți: Pedro Henrique, Popovici, Scutaru, Bărbuț, ei au jucat. Eu cred că se va rezolva”, a spus Ionuț Popa pentru Digisport.

Despre necazurile economice a vorbit și portarul titular al lui ACS Poli. ”Își pun amprenta… Avem cinci luni… Dacă de mic mă gândesc că am vrut să joc fotbal mai am răbdare, dar dacă mă gândesc la familia mea. O să vedeți la momentul oportun dacă vom face ce vom face”, a spus Cătălin Straton referitor la restanțele financiare și un eventual protest.

”A fost un joc bun, dar trebuie să fim echilibrați… Nu aș vrea să facem sărbătoare, trebuie să ne recuperăm fizic, mental… Trebuie să ținem nivelul ridicat. Foarte bine că a marcat Balaure, am încredere în ei, vorbesc cu ei, a intrat azi și Romario (Moise), mai mă gândesc și la alții. În zilele acestea tinerii trebuie să fie responsabili și eficienți, că timpul nu așteaptă. E foarte important că am reușit să câștigăm și să marcăm trei goluri, puteam și mai mult”, a adăugat Edward Iordănescu pentru aceeași sursă.

La postul TV amintit a intevenit telefonic și impresarul Cristea Opria. ”Am dat vreo 300.000 de euro clubului, sezonul trecut, pentru plata salariilor… Am discutat cu președintele, se așteaptă rezolvare în această săptămână… Mi-au dat garanție drepturile TV, au fost confiscate de ANAF… Aștept când va fi să restituie suma, eu nu am de fapt nicio legătură cu clubul, am făcut-o ca să nu dispară clubul… Au fost salarii de până în 5.000 anul trecut. Acum s-a început de la 5.000, în condițiile în care nu ai de unde achita la cei care au muncit…”, a declarat și Opria.

1 COMENTARIU

  1. E rusinos ce se intampla la acest Club de Fotbal, e mai bine sa se renunte pt. a nu incurca liga Profesionista de Fotbal. Rusine mare pt. acest oras, rusine pt. Primaru Timisoarei ca sa angajat intr-un Proiect de care el e depasit demult, va bateti joc de niste Fotbalisti dar si de familiile lor pe care i-ati racolat prin minciuna, va bateti joc de un oras intreg !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.