Al doilea interimat în familia Cojan. Soția șefului Poliției Locale Timișoara, „unsă”...

Al doilea interimat în familia Cojan. Soția șefului Poliției Locale Timișoara, „unsă” director la Asistență Socială

1
DISTRIBUIȚI

Nou constituita direcţie de Asistenţă Socială din cadrul primăriei Tmişoara are un nou şef. Numirea nu este o surpriză, numele Rodicăi Cojan, soţia directorului Poliţiei Locale din Timişoara şi fosta şefă a Centrului Social de Urgenţă pentru Persoane fără Adăpost, din cadrul primăriei fiind vehiculat de angajaţii nemulţumiţi de desfiinţarea celor trei structuri care gestionau activităţile sociale încă de anul trecut, atunci când primarul Nicolae Robu a avut prima tentativă de a unifica structurile.

Proiectul privind înfiinţarea Direcţiei de Asistenţă Socială a stârnit şi acţiuni de protest din partea angajaţilor nemulţumiţi că ar putea fie să rămână fără locuri de muncă, fie să fie mutaţi pe posturi pe care nu au competenţe. Anul acesta, proiectul a ajuns pe masa aleşilor locali de două ori, prima dată fiind retras de pe ordinea de zi pentru a i se aduce anumite modificări.

„Am retras proiectul care prevede punerea în practică a unor idei vechi pe care le-am tot discutat, pentru care a fost şi dezbatere publică în urmă cu mai multă vreme şi pentru care am obţinut şi avizul ANFP, pentru că nu era acum chiar aşa o urgenţă dacă un an şi ceva nu l-am pus în practică nu era o urgenţă să se pună astăzi.


Eu am vrut să dau un semnal că nu e necesar să se pună la vot numai acele lucruri care sunt urgente şi acest proiect nu era urgent aşa că am vrut să se mai poată lămuri unii oameni deşi nu prea văd cu ce, că nu sunt lucruri noi”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Ulterior, Direcţia de Asistenţă Socială a fost constituită cu votul majorităţii consilierilor locali. Aşa cum se vehicula încă de anul trecut, Rodica Cojan a fost numit director interimar al structurii, aceasta fiind prezentată angajaţilor chiar de şefa Serviciului de Resurse Umane, Rodica Aurelian, funcţionar public care deţine un Lexus şi un apartament în Tenerife.

Primarul Nicolae Robu a confirmat numirea Rodicăi Cojan pe post, declarând pentru PRESSALERT.ro că „am numit-o pe doamna Cojan director interimar, considerând-o cea mai potrivită pentru ocuparea acestui post, datorită prestaţiei de până acum”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.