Alin Ignea, confirmat la ASU Politehnica: ”A fost o mutare simplă”. Ce...

Alin Ignea, confirmat la ASU Politehnica: ”A fost o mutare simplă”. Ce aspecte au contat în decizia mijlocașului care s-a despărțit de ACS Poli

1
DISTRIBUIȚI
Alin Ignea, în tricoul lui ACS Poli

ASU Poli a realizat a doua mutare a verii imediat după jocul-școală de astăzi cu Unirea Jimbolia. Prezent pe marginea terenului ”Știința”, Alin Ignea a ajuns la un acord cu conducerea echipei finanțate de suporteri. Mijlocașul în vârstă de 28 de ani s-a despărțit recent de prim-divizionara ACS Poli.

Alin Ignea e al doilea venit între ”Băieții în ghete” în această vară după Marius Staicu. ”A fost o mutare simplă, din punctul meu de vedere, pentru că sunt acasă și mi-am dorit foarte mult să rămân la Timișoara. Cei de la Politehnica m-au dorit foarte mult, în ultimele două săptămâni au insistat foarte mult să vin la echipă. Înseamnă că oamenii se bazează pe mine și de aceea am ales să vin aici”, a declarat Alin Ignea pentru Druckeria.ro.

Mijlocașul în vârstă de 28 de ani nu a avut noroc în ultimul an.


La scurt timp după ce a semnat cu ACS Poli s-a accidentat la tendonul lui Ahile iar după revenire a bifat doar 181 de minute în jocurile oficiale sub comanda lui Ionuț Popa. 90 dintre acestea au fost în finala Cupei Ligii pierdută cu Dinamo. ”Pe plan personal, îmi doresc să fiu sănătos, să pot să muncesc și să-mi ajut cât mai mult echipa din teren. Echipa am urmărit-o și în sezonul trecut și îmi doresc ca în viitorul campionat să fim cât mai sus, chiar în primele echipe dacă se poate. Trebuie să facem tot ce depinde de noi să câștigăm fiecare meci”, a mai spus Ignea.

Un alt motiv pentru care Alin Ignea s-a hotărât să vină la ASU Politehnica a fost insistența tehnicianului Bogdan Andone. ”Am discutat cu dânsul, m-a sunat de când a venit la Poli și am avut de atunci mai multe discuții. M-a dorit și el foarte mult, iar acest lucru a contat enorm în alegerea mea”, a subliniat mijlocașul format la FC Auto Timișoara. După plecarea din Freidorf acesta a trecut pe la formațiile CS Hexe Jebel, Național Sebiș, UTA, Pandurii Târgu Jiu, FC Botoșani, FC Olt Slatina și FCM Baia Mare. Cea mai mare parte a carierei a petrecut-o în eșalonul secund, unde a adunat 137 de jocuri. Mijlocașul s-a despărțit în această vară de ACS Poli și a fost dorit chiar de UTA.

”Vom încerca să facem mult mai mult decât în sezonul trecut și vom face tot posibilul să fim între primele echipe. Degeaba am spune acum că vom face sigur una și alta… respectul suporterilor îl câștigi pe teren, nu lansându-te în promisiuni înaintea sezonului”, a conchis Alin Ignea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.