Aproape 150 de posturi de directori în școlile din Timiș, scoase la...

Aproape 150 de posturi de directori în școlile din Timiș, scoase la concurs de Ministerul Educației. Câți candidați s-au înscris

0
DISTRIBUIȚI

Profesorii din județul Timiș nu vor să fie directori de școli. Inspectoratul Școlar Timiș transmite că, în data de 6 iulie, s-au finalizat înscrierile pentru funcțiile vacante de directori și de directori adjuncți în unitățile de învățământ din județ.


În total, sunt 147 de funcții vacante, pe care s-au înscris 87 de candidați. Aceștia candidează, însă, pe 78 de funcții.

Din numărul total de funcții vacante, trei sunt la unități de învățământ speciale, 12 la grădinițe, plus 62 în școli gimnaziale de la sate și 20 din mediul urban. De asemenea, se mai caută directori pentru 17 licee din Timișoara, plus 16 directori adjuncți. Totodată, funcții vacante de directori sunt și la șase licee din județ, la care se adaugă zece de directori adjuncți.

Proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de directori sau directori adjuncți de școli, organizat de Ministerul Educației, are loc în data de 17 iulie. Probele de interviu și evaluare a CV-ului se vor desfășura în perioada 19 – 21 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.