ASU Politehnica și-a rulat lotul într-un ”sparring” cu Unirea Jimbolia. Lista cu...

ASU Politehnica și-a rulat lotul într-un ”sparring” cu Unirea Jimbolia. Lista cu jucătorii doriți s-a mărit dar restul transferurilor se lasă așteptate FOTO

0
DISTRIBUIȚI

”Băieții în ghete” au disputat astăzi primul test sub comanda lui Bogdan Andone. ASU Politehnica a atacat permanent poarta Unirii Jimbolia, formație din ”Județ”, și jocul-școală cu trei mini-reprize s-a încheiat cu scorul de 11-0. Alb-violeții au rulat și jucătorii aflați în probe iar pe margine a fost prezent una dintre țintele de transfer, mijlocașul Alin Ignea.

ASU Poli a marcat de trei ori în prima repriză de 40 de minute. Dubla lui Țugui a încadrat reușita lui Bădăuță. A doua parte, de aceeași durată a adus un gol marcat de Ghinescu, o ”dublă” a lui Neamțu și o ”triplă” din partea singurei achiziții de până acum, atacantul Marius Staicu. Ultima treime a partidei de ”încălzire” pentru ceea ce va urma a mai adus două goluri în contul lui Darius Neamțu. Tânărul atacant a și ratat alte șanse, drept urmare Andone l-a trimis să alerge în plus față de colegii săi.

De-a lungul săptămânii jucătorii veniți în probe s-au mai schimbat. Astfel, nu a mai apărut de exemplu Butura (Giarmata), în schimb, azi au fost prezente câteva nume noi. Robert Lică (Banatul), Ov. Oancia, Sârbu (ambii Un. Sânnicolau Mare, L4), dar și Alexandru Cherecheș. Cel din urmă e un fundaș stânga în vârstă de 20 de ani care a avut opt apariții pentru ACS Poli II în C și a lăsat o impresie plăcută astăzi. De luni timișorenii vor păstra doar aproximativ un sfert dintre cei testați. Azi au absentat L. Telescu și Sorescu.

„Practic am considerat întâlnirea de astăzi un antrenament, de câte 60 de minute pentru fiecare. Încheiem o săptămână grea din punctul de vedere al antrenamentelor și sper ca, încetul cu încetul, să ne cristalizăm lotul de 22-23 de jucători pentru viitorul sezon. Cu siguranță mai avem nevoie de jucători, atât de juniori, cât și de jucători experimentați. Vor mai fi veniri, plecări. Sperăm ca până la plecarea în cantonament să avem lotul stabilit. Situația asta mă depășește, e la nivelul conducerii, eu îmi doresc anumiți jucători, vedem dacă putem să-i aducem. E destul de greu să-mi formez o părere despre toți cei pe care i-am avut la antrenament, tocmai de aceea organizăm și aceste meciuri amicale. Sunt câțiva jucători interesanți, jucători tineri, unii dintre ei vor pleca iar pe unii dintre ei îi vom vedea la lucru și săptămâna viitoare”, a declarat Bogdan Andone, ”principalul” lui ASU Poli.

ASU Politehnica are deocamdată un singur transfer realizat, cel al lui Staicu. La fel ca în alte pauze competiționale unii jucători cu experiență ezită să dea curs ofertelor echipei susținute de suporteri. În acest moment există discuții și cu Alin Ignea, mijlocașul în vârstă de 28 de ani care s-a despărțit fără pretenții de ACS Poli, și are a fost prezent astăzi pe ”Știința”. De asemenea se pare că în vizor a revenit și fundașul Sorin Ciobanu (28 ani), aflat în ediția trecută în Liga a IV-a austriacă la ASKO Oedt.


Nu există nicio noutate legată de fundașul Radu Motreanu, dorit înapoi de la ACS Poli.

ASU Politehnica:

Gakos – Bilia, Mera, Gălan, Taub, Vucea, Lazea*, R. Lică*, Țugui, Ghinescu, Bădăuță (repriza 1);

V. Gârlea (R. Filip) – Gîț*, Nicolescu, Bilia, Taub (Cherecheș*), Birău, M. Stancu, Ghinescu (Botz*), Giuricici, Staicu, Neamțu (repriza 2);

Fișteag* – Bînzar*, Nicolescu, Coadă*, Cherecheș*, Buzdugan*, Ov. Oancia*, Bîte, Crișanov*, Neamțu, Sîrbu* (repriza 3).

*Jucători în probe

Unirea Jimbolia: Hanciuc – Gorgan, Puică, A. Cănuci, Volosciuc, Stoica, A. Toth, Botaș, Ad. Fiștea, Lup, Berculean. Au mai intrat: Circu, Borlea, Pițuc, Ruxanda, D. Trifu, Bodnar, R. Dan, Țăranu, Amariei.

Următoarele teste pentru ASU Poli vor fi tot acasă, miercuri, de la ora 18.00 cu Avântul Periam, și sâmbătă, de la ora 11.00, cu Timișul Șag, ambele sunt grupări din Liga a IV-a Timiș. Locația cantonamentului plănuit după 10 iulie nu e încă bătută în cuie. Varianta Săcele (Brașov) a căzut momentan și se pare că se va opta pentru Debrecen (Ungaria).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.