Bătrână care mergea cu bicicleta, lovită de o mașină. Cum a avut...

Bătrână care mergea cu bicicleta, lovită de o mașină. Cum a avut loc incidentul și cine a fost de vină FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Neatenţia îi putea fi fatală unei vârstnice din judeţul Timiş. Femeia în vârstă de 68 de ani, domiciliată în Sânnicolau Mare, se afla pe DN6 astăzi, conducând o bicicletă electrică, în apropierea spitalului din cel mai vestic oraş al ţării, atunci când a schimbat banda de pe sensul de mers şi a fost acroşată de un autoturism marca Dacia Duster.

Din fericire femeia nu s-a ales cu răni grave, însă a ajuns la spitalul din apropiere, după ce a trecut de pe prima bandă pe a doua fără să se asigure, venind dinspre ieşirea din oraş înspre zona centrală. „O femeie de 68 de ani a condus o bicicletă electrică pe strada Timişoarei din Sânnicolau Mare, direcţia Lovrin – Cenad, iar la schimbarea benzii de pe prima pe a doua bandă nu s-a asigurat şi a fost acroşată de un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani care circula regulamentar pe aceaşi direcţie.


În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind 0%”, a declarat Florina Dragomir, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.