Călin Dobra, șef interimar la PSD Timiș. Cine vine să facă ordine...

Călin Dobra, șef interimar la PSD Timiș. Cine vine să facă ordine în filială UPDATE Prima reacție locală

1
DISTRIBUIȚI

După prima ședință a Biroului Permanent Național în formulă restrânsă, conducerea națională a PSD a anunțat primele măsuri luate în privința „rebeliunii” din filiala Timiș.

Secretarul general PSD, Marian Neacșu, a confirmat faptul că doi foști prim-miniștri din cadrul partidului, Victor Ponta și Sorin Grindeanu, nu mai fac parte din partid. „Am verificat în baza de date, domnul Victor Ponta nu mai apare. Sorin Grindeanu era încă acolo, pentru că scoaterea din baza de date se face de către filiala locală.


Dar el nu mai face parte din PSD, a fost exclus din partid în urma deciziei CEx”, a spus Marian Neacșu, care va veni mâine la Timișoara.

„Am convenit ca în cursul zilei de mâine să fiu la Timișoara și să discut cu cei implicați. Au fost discuții exploratorii, ca să zic așa, domnul Căprar, în calitate de președinte al organizației de la Arad, și domnul Andea în calitate de decan de vârstă și vicepreședinte al organizației județene, să coordoneze activitatea. Domnul Călin Dobra este președinte executiv, așa că până când se va stabili o nouă conducere, el a preluat atribuțiile. O să merg acolo să vedem în ce măsură putem identifica o soluție pentru o persoană care să preia interimar conducerea filialei”, a mai spus Neacșu.

UPDATE Senatorul PSD Eugen Dogariu, fost prefect de Timiș, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „este decizia partidului, domnul Dobra are și funcție administrativă, cunoaște bine partidul, deci este o decizie înspre binele organizației. De altfel, domnul Dobra este și președinte executiv al filialei”.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. carevasăzică…dl ex pm ESTE INCA IN SCRIPTE LA ORGANIZATIA JUDETEANA TIMIS PREZENT.
    VINE DE LA BUCURESTI…URSU sa ia măsuri.
    acum sa vedem daca primarii PESEDISTI cei 53 au COHONES.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.