Câta Festival, un eveniment cu „aromă” etno pe malul râului Timiş. Vezi...

Câta Festival, un eveniment cu „aromă” etno pe malul râului Timiş. Vezi ce artiști participă

0
DISTRIBUIȚI
Câta Festival va avea loc în perioada 24 – 26 august pe malul râului Timiş

Asociația culturală, “La Căpițe”, organizează în perioada 24-26 august 2017, pe malul râului Timiș, în apropierea localității Șag, între o plajă generoasă și un luminiș de pădure, „Câta Festival”, un festival de artă axat pe creația muzicală contemporană, cu artiști a căror operă este influențată în mare măsură de tradițiile și folclorul din zonele sau țările din care provin, încadrate în curentul etno, (etno-jazz, etno-rock, etno-pop, psycho-folk, etno-folk, neo-folk, folk-urban).


Pe scenă vor urca atât artiști români cât și artiști invitați din țări precum Turcia, Serbia și Bulgaria.

Din line-up-ul acestei prime ediții fac parte următoarele trupe care vor cânta pe scena mare:Baba Zula, Domino, Rodion G.A., Subcarpați, Pero Defformero, Nelu Vlad & Formația Azur, Kottarashky & The Rain Dogs, Survolaj, Impex.

„Serile se vor încheia cu cântări acustice la foc de tabără, invitații din acest an fiind artiști  emblematici ai scenei muzicale românești, precum, Artan & Suedezu’, de la Partizan, Călin Pop de la Celelalte Cuvinte și Berti Barbera & Nicu Patoi. Pe lângă aceste cântări, am pregătit publicului și un spectacol muzical-teatral cu măști al trupei Auăleu. Pe lângă trupele de pe scenă mai avem de anunțat în curând câteva surprize mai mult decât plăcute ce țin de acces, locație, after-party, camping, catering etc“, au anunţat organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.