„Ceau, Cinema!”, debut cu grădina plină. Vezi care este programul următoarelor zile...

„Ceau, Cinema!”, debut cu grădina plină. Vezi care este programul următoarelor zile FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-89848554">

În acest sfârșit de săptămână, Timișoara și Gottlob găzuidesc cea de-a patra ediție a festivalului de film internațional „Ceau, Cinema!”, care, pe lângă proiecția de filme, include discuții cu cineaști și ateliere speciale.

Gala de deschidere a avut loc aseară cu documentarul „Planeta Petrila” regizat de Andrei Dăscălescu, proiectat în fața unui amfiteatru plin la grădina de vară „Capitol”. În următoarele zile ale festivalului, timișorenii pot vedea filme care participă la competiția festivalului, proiecții speciale, omagiale și aniversare, filme de animație, care vor fi proiectate la cinema „Timiș”, sala „Studio” și Curtea cu Castan de la Casa Artelor, „Ambasada” sau cinema Gottlob.

Festivalul cuprinde, de asemenea, expoziții de fotografii, o întâlnire cu echipa documentarului „Planeta Petrila”, filme bănățene, mic dejun cu juriul festivalului iar sâmbătă, 22 iulie, tot la grădina de vară „Capitol”, va avea loc gala de închidere a festivalului, cu filmul românesc „Marița”. Programul complet al festivalului poate fi consultat AICI.

Sursa foto: Facebook / Ceau Cinema

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.