Coadă de peste un kilometru la vama Cenad, pe sensul de ieșire...

Coadă de peste un kilometru la vama Cenad, pe sensul de ieșire din România. Ce se întâmplă FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-994623069">

Nervi întinși la maxim pentru mai mulți șoferi din vestul țării, și nu numai, care și-au propus să plece, astăzi, în Ungaria. Timpii de așteptare la Vama Cenad au crescut, în această dimineață, astfel că s-a format o coadă de mașini de peste un kilometru, pe sensul de ieșire din țară.

Un șofer care aștepta în coloana formată la granița cu Ungaria s-a plâns că stă de aproximativ 40 de minute și mai are 600 de metri până ajunge la vamă.

Reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara au și o explicație: a crescut numărul celor care pleacă la ștrandurile ungurești, în special la cel de la Mako, astăzi, datorită caniculei.

“Într-adevăr, au crescut un pic timpii de așteptare la Vama Cenad, se lucrează în parametrii normali deocamdată. E duminică, pleacă lumea la ștrand și este mai aglomerat”, ne-a spus Nicola Petre, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Timișoara.

Potrivit meteorologilor, astăzi, vremea se va menține călduroasă în vestul țării, izolat caniculară după-amiaza în sud-vest. În Banat, temperaturile maxime vor ajunge și la 35 de grade Celsius, la umbră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.