COMIC Poliția Locală, sancționată de Gruparea Mobilă a Jandarmeriei pentru modul în...

COMIC Poliția Locală, sancționată de Gruparea Mobilă a Jandarmeriei pentru modul în care a „păzit” meciul ACS Poli – FCSB

0
DISTRIBUIȚI

Sancțiune în premieră la Timișoara, unde Poliția Locală a fost amendată de Gruparea Mobilă a Jandarmeriei din Timișoara.

Informația a fost făcută publică pe Facebook de Cristian Brâncovan, care a scris că „Jandarmeria (Brigada Mobilă) a sancționat contravențional Poliția Locală Timișoara, cu avertisment, urmare a neregulilor semnalate inclusiv de mine și constatate de jandarmi în efectuarea serviciului de pază la meciul de fotbal ACS Poli – FCSB, meci declarat de organizator drept unul cu grad ridicat de risc”.


Totul după ce Brâncovan a reușit să intre pe stadion cu două pistoale de jucărie.

„Sancțiunea vine după ce la meciul desfășurat între ACS Poli Timișoara și FCSB controlul suporterilor efectuat de oamenii legii a fost unul neglijent. Sancțiunea a fost aplicată în conformitate cu prevederile articolului 27(1) din legea 4/2008 pentru că nu s-au respectat obligațiile asumate de către elementele de dispozitiv de la porțile de acces ale stadionului. Au fost introduse materiale pirotehnice care au fost folosite pe timpul partidei în peluza sud”, a declarat Nicolae Bocâncă, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile din Timișoara, pentru PRESSAALERT.ro.

Foto: Gabi Brezeanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.