CONCURS PRESSALERT.RO: vezi câştigătorii biletelor pentru festivalul EXIT din Novi Sad

CONCURS PRESSALERT.RO: vezi câştigătorii biletelor pentru festivalul EXIT din Novi Sad

0
DISTRIBUIȚI
EXIT Festival, aduce în acest an cel mai puternic line-up din istoria sa de 17 ani

PRESSALERT.ro a desemnat, în urma tragerii la sorţi, cei trei câştigători care vor primi un abonament valabil pentru festivalul EXIT de la Novi Sad, care va avea loc în perioada 6 – 9 iulie în incinta fortăreţei Petrovaradin. Aceştia s-au abonat la newsletter-ul PRESSALERT.ro în perioada concursului şi vor intra în posesia unui abonament valabil pentru o persoană la festivalul EXIT. Câştigătorii sunt Virgil Sunzuiana, Raduly Agota şi Dan Vian.

Pentru a intra în posesia invitaţiilor la festivalul EXIT, câştigătorii trebuie să sune la telefonul redacţiei 0748.836.836, miercuri, 5 iulie, între orele 10.00 şi 14.00.

Considerat a fi unul din cele mai importante festivaluri din Europa, EXIT Festival, aduce în acest an cel mai puternic line-up din istoria sa de 17 ani, cu headlineri precum: The Killers, Liam Gallagher, Years & Years, Rag’n’Bone Man, Jake Bugg, Hardwell, acestora alăturându-se peste o sută de alţi artişti, pe mai mult de 20 de scene.


Printre ceilalţi artişti care vor urca pe scenele evenimentului se numără Jason Derulo Roisin Murphy, Paul Kalkbrenner, Solomun b2b Dixon, Alan Walker, Lost Frequencies, Faithless DJ Set, The Damned, Duke Dumont, Robin Shulz, Foreign Beggars, Hot Since 82, Noisia, Outer Edges, Discharge, Destruction, Arkona, Recondite, Dax J, Function, Antigone b2b Francois X şi mulţi alţii. Pornit în anul 2000 ca o mişcare de tineret ce s-a opus regimului condus de Slobodan Milosevic, EXIT a crescut şi s-a transformat într-unul dintre cele mai importante festivaluri din lume, printre artiştii ce i-au trecut pragul de-a lungul vremii numărandu-se Red Hot Chili Peppers, Madonna, Depeche Mode, Robbie Williams, Guns’n’Roses, Arctic Monkeys, The Prodigy şi mulţi alţii. În calitatea sa de unic festival comtemporan ce a crescut dintr-o mişcare de activism social, EXIT va sărbători 50 de ani de la Summer of Love (1967), amintind fanilor de mişcările pentru pace din anii ’60 şi ducând mai departe mesajele de atunci ce au devenit din ce în ce mai necesare în prezent. Festivalul EXIT va avea loc între 5 şi 9 iulie în incinta minunatei fortăreţe Petrovaradin la Novi Sad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.