Copil de doar 4 ani, în stare gravă la spital în urma...

Copil de doar 4 ani, în stare gravă la spital în urma unui incendiu. Vezi ce s-a întâmplat UPDATE Copilul a murit

0
DISTRIBUIȚI

Un minor în vârstă de 4 ani se zbate între viață și moarte după ce a fost surprins de flăcările care au cuprins un grajd și o căpiță de fân din localitatea Sintea Mare, în județul Arad.

„În momentul sosirii echipajelor de intervenție s-a constatat că, pe lângă căpița de fân și anexa cu rol de grajd ce ardeau, era și un băiat de aproximativ patru ani”, a spus căpitanul George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad, pentru aradon.ro.

Acesta a mai adăugat că „au fost solicitate un echipaj SMURD de la Subunitatea Ineu și, ulterior, Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă de la Detașamentul SMURD Arad, cu medic.


Din primele informații, se pare că micuțul are arsuri grave pe aproximativ 80-90% din suprafața corpului, fiind preluat în stare gravă de căte echipajul SMURD, intubat în Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă și se încearcă încă stabilizarea acestuia”.

Conform sursei citate, victima se află la Spitalul Județean de Urgență Arad, unde medicii luptă pentru a-l ține în viață.

Tot astăzi, la nici 30 de kilometri depărtare, un alt copilaș în vârstă de 4 ani a provocat un incendiu, în localitatea arădeană Sântana. Acest incident s-a soldat, din fericire, doar cu pagube materiale, o încăpere a casei fiind cuprinsă de flăcări, care au afectat și o cameră învecinată și acoperișul.

UPDATE Din nefericire, copilul de patru ani din Țipari (Sintea Mare) a murit aseară, în jurul orei 23.00, din cauza rănilor suferite.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.