Creativi cu noaptea-n cap: Teo Milea e speaker la Creative Mornings. Vezi...

Creativi cu noaptea-n cap: Teo Milea e speaker la Creative Mornings. Vezi când are loc evenimentul și cum te poți înscrie

0
DISTRIBUIȚI

La Creative Mornings, toată lumea e creativă indiferent de domeniul în care activează. Timișorenii sunt așteptați vineri 28 iulie, de la ora 7.30 la Ambasada, să-și înceapă ziua alături de Teo Milea, celebrul pianist și compozitor timișorean, relocat acum în Toronto, Canada. Conceptul Creative Mornings, apărut prima dată în 2008 în New York la inițiativa designer-ului Tina Roth Eisenberg, are ca scop principal formarea unei comunități creative, cu oameni interesați să comunice și să colaboreze împreună. În fiecare lună, în 172 de orașe din întreaga lume, sunt invitați oameni cunoscuți să povestească comunității despre experințele lor. Intrarea este liberă și oricine este binevenit, cu condiția să se înregistreze pe pagina oficială Creative Mornings.


Cafeaua și micul dejun sunt din partea casei.

Lună de lună, câte un oraș implicat în proiect propune o tematică și creează identitatea vizuală a evenimentului. Celălalte orașe partenere preiau tema respectivă. În luna iulie tematica este „equality” și a fost aleasă de Creative Mornings Johannesburg, iar ilustrațiile au fost realizate de către Katlego Phatlane.

Conceptul „equality” imaginează o lume în care oamenii sunt respectați și valorizați datorită muncii și a caracterului lor. O lume în care oricine, oriunde, are acces egal la oportunități și la resurse pentru a deveni persoana pe care o visează. Formula pentru egalitate este o muncă în continuă dezvoltare care provine din puterea comunității.

„L-am chemat pe Teo pentru că vreau să-l cunoaștem pe omul din spatele pianului. Să vorbească despre cum și-a construit succesul, despe deciziile pe care le-a luat atunci când a avut de trecut obstacole. Nu aduc modele motivaționale. Inspirația sau modelele pot fi oriunde în jurul nostru, dacă suntem suficient de deschiși să le vedem. Scopul Creative Mornings este de a crea punți și dialoguri, de a mobiliza lumea să se cunoască și nu de a învăța pe cineva ceva. Vrem să demontăm miturile de «faceți ca mine». Fiecare să ajungă să-și descopere propria inspirație”, ne-a dezvăluit Andreea Iager Tako, organizatoarea Creative Mornings Timișoara.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.