Crește numărul cazurilor de furt în rândul tinerilor: alţi doi hoţi au...

Crește numărul cazurilor de furt în rândul tinerilor: alţi doi hoţi au fost reţinuţi de oamenii legii

0
DISTRIBUIȚI

Se înteţesc cazurile de furt pe raza judeţului Timiş. După ce în urmă cu două zile trei tineri care au comis astfel de fapte au fost depistaţi de oamenii legii, ieri alte două cazuri au fost înregistrate, astfel că persoanele au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

Primul dintre acestea a avut loc în jurul orei 21.45, atunci când poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au fost sesizaţi după ce un tânăr de 23 de ani a furat băuturi alcoolice dintro benzinărie de pe raza municipiului.


Nu a durat mult până ca el să fie prins, prejudiciul în valoare de 250 de lei fiind recuperat în totalitate şi restituit părţii păgubite.

Câteva ore mai târziu, după miezul nopţii, oamenii legii din cadrul Secţiei 4 Timişoara au depistat un tânăr de doar 18 ani, aflat în interiorul unei locuinţe de unde avea intenţia să fure bunuri pe care să le valorifice. Ambii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar acum oamenii legii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.