Dimineaţă cu INCENDII în Timiş: pompierii, solicitați să intervină de urgență în...

Dimineaţă cu INCENDII în Timiş: pompierii, solicitați să intervină de urgență în trei locuri diferite, în doar câteva ore FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Vremea sufocant de călduroasă şi aprinsă a aprins mai multe terenuri de pe aria judeţului Timiş. Pompierii au avut o dimineaţă grea astăzi, fiind nevoiţi să intervină în trei în trei localităţi diferite: la Saravale, la Comloşu Mare şi la Şandra, unde situaţia a fost cea mai gravă.

Primul dintre incendiile de vegetaţie au avut loc în localitatea Saravale, acolo unde au ars 2000 de mp de vegetaţie de grădină. Pompierii din partea Subunităţii Sânnicolau Mare au intervenit pentru stingerea incendiului cu un autocamion şi o motopompă, fiind trimişi pe teren trei subofiţeri din cadrul staţiei din cel mai vestic oraş al ţării, care au fost ajutaţi de voluntarii de la SVSU Saravale.

La scur timp după s-a dat alerta şi în localitatea de frontieră Comloşu Mare, unde s-a aprins vegetaţia uscată, alături de resturi menajere aflate lângă o gospodărie. Tot din partea staţiei din Sânnicolau Mare s-a intervenit pentru stingerea celor 500 de mp. care au luat foc cu un autocamion cu motopompă şi trei subofiţeri.

La Şandra situaţia a stat mult mai rău. Au ars aproximativ 12 hectare de grâu, acolo unde s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un ofţier şi 4 subofiţeri, alături de SVSU Şandra, SVSU Biled şi un tractor cu disc.


A fost o adevărată mobilizare de forţă, fiind afectat şi un autoturism de teren cu care proprietarul terenului încerca să stingă focul. Din fericire totul s-a încheiat fără victime, fiind salvate 13 hectare de grâu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.