Doi olteni, aproape de a se omorî unul pe altul în penitenciar....

Doi olteni, aproape de a se omorî unul pe altul în penitenciar. De la ce motiv BANAL a început scandalul

0
DISTRIBUIȚI

Întâmplare mai puţin întâlnită în Penitenciarul Arad, acolo unde, după o altercaţie, doi condamnaţi au fost aproape de a se omorî unul pe celălalt. Totul a pornit după ce unul dintre aceştia, condamnat pentru tentativă de omor, a fost mutat într-o celulă cu un deţinut care se automutila, pentru a-l supraveghea, conform aradon.ro.

Condamnatul mutat în celulă, care a terminat liceul în timpul detenţiei din postura de premiant, l-a băgat pe celălalt în comă, drept răzbunare după ce a fost lovit cu o bucată de lemn în cap.


Deţinuţii din judeţele Dolj şi Gorj au fost condamnaţi la şase ani de închisoare pentru violare de domiciliu şi furt, respectiv la opt ani pentru tentativă de omor.

Premiantul, considerat drept liniştit de conducerea penitenciarului, a fost mutat în celulă cu bărbatul condamnat pentru violare de domiciliu pentru a-l supraveghea, conform sursei citate anterior. Totuşi, cel din urmă a continuat să se taie şi, nemaisuportând, colegul său cel nou a hotărât să se mute din cameră, vrând să ia şi cablul televizorului. În acel moment hoţul a luat o bucată de lemn ruptă dintr-o bancă, de care a fost deposedat după o lovitură peste cap administrată, ajungând în comă după multe lovituri încasate.

Acum victima, deşi a stârnit incidentul, se află în comă, la spital, iar bărbatul condamnat pentru tentativă de omor este urmărit penal din nou. „Am început urmărirea penală, astăzi (n.red. miercuri, 19 iulie) am pus în mișcare acțiunea penală și urmează să îl ascult în calitate de inculpat. Își recunoaște fapta”, a declarat procurorul Pavel Palcu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, pentru aradon.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.