Două viniluri ale trupei timişorene Cargo vor fi scoase la licitaţie pentru...

Două viniluri ale trupei timişorene Cargo vor fi scoase la licitaţie pentru ajutorarea victimelor de la Colectiv. Vezi când cântă rockerii „acasă“

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Cargo va susţine un concert la sfârşitul acestei săptămâni La Căpiţe

Formaţia Cargo va susţine un concert „acasă“ la sfârşitul acestei săptămâni, evenimentul urmând să se desfăşoare sâmbătă, 15 iulie, de la ora 21.00, La Căpiţe. Având în vedere faptul că ultimul concert al trupei Cargo în oraşul nostru a avut loc în luna martie, odată cu lansarea dublului – vinil al trupei, la The Note Pub, am fost curioşi să aflăm care a fost reacţia fanilor visavis de dublul – disc care cuprinde piesele Vinilul cuprinde cântecele „Ziua Vrăjitoarelor”, „Nu pot trăi fără tine”, „Anarhia”, „Aproape de voi”, „Călare pe motoare”, „Spune-mi de ce”, „Clasa muncitoare”, „Doi paşi”, „Destin”, „Ielele”, „Nu mă lăsa să-mi fie dor” şi „Spiritus Sanctus”.

„Ultimul nostru concert din Timişoara, în care am lansat acest dublu vinil a avut loc la The Note Pub. Discul a fost bine primit, am făcut un show pe măsură, cu diferite surprize.


Ne-ar fi plăcut să reuşim să facem un show complex şi în Timişoara. Din păcate nu am reuşit să facem un concert în aer liber, într-o piaţă publică. Aşa că ne-am gândit să facem un nou recital de data aceasta La Căpiţe, în aer liber, cu un preţ modic la bilete unde am vrea să ne întâlnim cu toţi apropiaţii şi prietenii care ne-au susţinut în ultimii 32 de ani. Vrem să  le mulţumim muzical. Să împărtăşim piese mai vechi sau mai noi. Vom avea două discuri vinil care vor fi scoase la licitaţie iar banii obţinuţi îi vom dona victimelor de la Colectiv, celor care mai au nevoie de îngrijiri medicale. Licitaţia va avea loc în toamnă. Avem o vară foarte plină. 2017 a început în forţă, am cântat chiar în primele zile ale anului şi ajungem destul de rar acasă. Suntem nerăbdători să ne întâlnim cu fanii noştri“ ne-a declarat liderul trupei Adi Bărar.

Componenţa actuală a trupei Cargo este Adrian Bărar – chitară, membru fondator, Tavi Pilan – tobe, Adrian Baciu Igrişan – voce şi chitară, Alin Achim – bass şi Ionuţ Cârja – clape. În 2016, membrii trupei Cargo au fost decoraţi de Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, cu Ordinul Cultural în Grad de Cavaler – ”cu prilejul aniversării a 30 de ani de existenţă a formaţiei, pentru contribuţia deosebită la promovarea muzicii rock în România şi îmbogăţirea patrimoniului acestui gen muzical” – şi au fost numiti cetăţeni de onoare ai oraşului Timişoara.

Biletul de intrare la acest concert costă 20 lei în avans şi 30 lei la faţa locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.