FC Ripensia Timișoara a câștigat amicalul din deplasare cu Pobeda Dudeștii Vechi....

FC Ripensia Timișoara a câștigat amicalul din deplasare cu Pobeda Dudeștii Vechi. Roș-galbenii sunt doar la a doua victorie din teste

0
DISTRIBUIȚI

Nou promovata timișoreană în Liga a II-a a disputat ieri seară un amical în județ după revenirea din mini-stagiul austriac. FC Ripensia a trecut cu 3-0 de Pobeda Dudeștii Vechi pe terenul divizionarei D. Ungureanu, Matiș și Mediop au fost marcatorii roș-galbenilor.

Adrian Ungureanu și Claudiu Matiș au marcat pentru oaspeții de pe arena ”Hristo Stoichkov” în prima repriză. În timp ce senegalezul Mediop Ndiaye a punctat în partea a doua din lovitură de la 11 metri. Practic, prin introducerea lui Ungureanu titular antrenorul Remus Steop a făcut o singură modificare în echipa-tip a sezonului trecut.

”Ripi” continup pregătirile doecamdată fără mutări spectaculoase.


Singurul transferat anunțat a rămas Cătălin Horcea (ex-Lugoj), în timp ce portarul Vlad Ignat a rămas în continuare în pregătiri și va fi păstrat dacă nu se găsește o variantă mai bună.

Succesul cu Pobeda a fost doar al doilea pentru ripensiști în teste după acel 6-0 cu FC Bazoș, echipă nou promovată în D. Timișorenii antrenați de Remus Steop au pierdut de două ori, cu scor identic, 1-3, în fața colegei din B FC Hermannstadt și a cedat în amicalul jucat în Austria cu Oedt (L4), 1-2. Conform programului anunțat inițial roș-galbenii vor mai disputa un meci de verificare sâmbătă, 29 iulie, pe teren propriu, cu ASO Deta, o altă grupare nou promovată în D-Timiș.

Liga a II-a începe în weekendul 4-6 august iar Ripensia ar urma să primească la Timișoara replica Forestei, echipă care însă trebuie să confirme participarea în competiție până la finele lunii. Dacă eșalonul secund rămâine în 18 echipe programul se modifică și ”Ripi” ar disputa derby-ul cu ASU Poli în prima etapă.

Ripensia Timișoara: G. Gakos – Ad. Popa, Vlădia, Hecsko, C. Toma – Dumiter, Stoi, Zaluschi, Ungureanu – Matiș, Mediop. Au mai intrat: L. Luca, Bobină, Semeniuc, Vasiliu, Olărescu, An. Popescu. Antrenor: Remus Steop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.