EMOȚIONANT Polițiștii din Timișoara, moment de reculegere pentru agentul ucis cu zeci...

EMOȚIONANT Polițiștii din Timișoara, moment de reculegere pentru agentul ucis cu zeci de lovituri de cuțit. FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1040358350">

Clipe emoționante în această dimineață la Timișoara. Mai mulți ofițeri și subofițeri din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție au ținut, la ora 11.00, un moment de reculegere, în memoria colegului lor, ucis joi noaptea în județul Suceava.

După un moment de liniște, oamenii legii au pornit sirenele mașinilor de poliție. Deși nu au dat declarații, polițiștii timișoreni și-au manifestat astfel compasiunea și solidaritatea cu familia îndoliată.

Agentul Sorin Vezeteu a fost ucis joi noaptea în gara Burdujeu din județul Suceava de un tânăr care s-a năpustit asupra lui cu un cuțit și l-a înjughiat de zeci de ori. Polițistul și-a pierdut viața pe loc.

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Sorin Vezeteu, post-mortem, cu ordinul național pentru merit în grad de cavaler. Totodată familia lui va beneficia de un ajutor din partea statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.