Eugen Tomac, președintele executiv PMP, dezvăluie cum a contribuit liberala Alina Gorghiu...

Eugen Tomac, președintele executiv PMP, dezvăluie cum a contribuit liberala Alina Gorghiu la alianţa din CJ Timiș dintre PMP şi PSD

0
DISTRIBUIȚI

Alianţa atipică de la conducerea Consiliului Judeţean Timiş dintre PSD, PMP şi ALDE este opera senatoarei PNL Alina Gorghiu. O spune chiar preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, care astăzi, al Timişoara a oferit informaţii importante din culisele negocierilor pentru majorităţi la consilii judeţene şi locale de după alegerile din vara anului 2016.

„La nivel politic am avut o şedinţă în care am ascultat propunerile tuturor colegilor.


Se conturase la un moment dat ideea de a încerca formarea unor majorităţi, acolo unde avem consiliile judeţene şi principale, să mergem pe această formulă. Din nefericire, profund vizionara doamnă Gorghiu de la PNL a refuzat categoric să se creeze un asemenea protocol la nivel naţional între partidele noastre, motiv pentru care am optat la nivel naţional ca fiecare oragnizaţie să îşi negocieze pe plan local o majoritate în funcţie de interele noastre politice. Aşa am ajuns în situaţia în care am convenit atunci la Timişoara se va face o majoritate cu Sorin Grindeanu şi de altfel noi am primit şi funcţia de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean pe care o ocupă doamna Iliescu. Deci chestiunile ce ţin de majoritate vor fi discutate în sânul organizaţiei, dar orice decizie pe care o va lua partidul o va lua discutând la nivel naţional. Acolo vom tranşa orice subiect legat de majorităţi. Am vrut să clarific această chestiune, pentru că sunt multe voci care ne acuză că nu suntem de dreapta. PMP şi-a dorit un parteneriat anul trecut, PNL l-a refuzat”, a declarat Tomac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.