EXCLUSIV Secretarul general al PSD, întâlnire SECRETĂ cu Titu Bojin şi Călin...

EXCLUSIV Secretarul general al PSD, întâlnire SECRETĂ cu Titu Bojin şi Călin Dobra, la CJ Timiş. Ce au discutat

0
DISTRIBUIȚI

Prezent ieri la Timişoara pentru a avea o întrevedere cu cei mai importanţi membri ai organizaţiei PSD Timiş pe tema înlocuitorului lui Sorin Grindeanu, secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a mai rămas o zi în capitala Banatului, pentru o altă întâlnire importantă. Neacşu dădea asigurări că întâlnirea de la sediul PSD a avut ca scop luarea unor decizii spre binele filialei şi că nu s-a discutat despre fostul lider al social-democraţilor din judeţ, fostul premier Sorin Grindeanu, exclus din PSD.

Ieri, Neacşu a avut o întâlnire de taină la consiliul judeţean cu liderul instituţiei, Călin Dobra, preşedinte executiv al PSD Timiş, numit interimar ca lider al social-democraţilor din judeţ.


La reuniune a luat parte şi fostul lider al social-democraţilor, Titu Bojin, acum preşedinte al UNPR Timiş.

Bojin a explicat pentru PRESSALERT.ro că „am avut o întâlnire cu domnul Neacşu. Am discutat mai multe subiecte, politică, administraţie şi altele. Nu s-a pus problema să discutăm despre schimbarea unor majorităţi la Consiliul Judeţean Timiş. UNPR a susţinut şi va susţine necondiţionat PSD. Domnul Dobra ca o gazdă bună ne-a mai lăsat şi singuri”, a spus fostul lider a pesediştilor din judeţ.

Călin Dobra a fost ceva mai laconic, mulţumindu-se să declare că „am avut o întâlnire privată cu domnul Neacşu. A venit în vizită la mine. Nu cred că este nimic ilegal şi nu a fost nimic secret”. Dobra nu a pomenit nimic despre prezenţia lui Bojin. Amintim că imediat după ce în PSD au apărut primele discuţii privind destituirea lui Grindeanu din funcţia de premier, un consilier judeţean, cunoscut ca apropiat de-al lui Titu Bojin a început să vorbească despre faptul că formaţiunea din care face parte ar putea încerca renegocierea majorităţii din CJ Timiş și Bojin să fie vicepreședinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.