Mașină lovită de tren, în Timiș. Care este starea persoanelor implicate FOTO

Mașină lovită de tren, în Timiș. Care este starea persoanelor implicate FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Continuă accidentele pe şoselele din Timiş. Partea frontală a unui autoturism a fost avariată, după un incident care a avut loc astăzi la trecerea de cale ferată dintre Teremia Mare şi Comloşu Mare, în care au fost implicate mai multe persoane.

Din fericire, deşi maşina a fost avariată serios, cei doi aflaţi în interiorul maşinii au scăpat fără nicio vânătaie, la fel ca celelalte patru persoane aflate în tren. S-a intervenit din partea Subunităţii de Pompieri Sânnicolau Mare pentru asigurarea măsurilor PSI cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, patru subofiţeri şi un ofiţer.

Un bărbat de 23 de ani a condus un autovehicul pe DN 59C, dinspre Jimbolia înspre Sânnicolau Mare, iar la intersecţia cu trecerea la nivel de cale ferată nu a respectat semnificaţia indicatorului stop, fiind acroşat de trenul regiotrans care circula pe ruta Timişoara – Nerău.


Accidentul nu a fost soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Florina Dragomir, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.