Bătaie de joc pe banii timişorenilor: angajaţii unei companii care se ocupă...

Bătaie de joc pe banii timişorenilor: angajaţii unei companii care se ocupă de spațiile verzi, fotografiaţi cum „tundeau” iarba deja tunsă

0
DISTRIBUIȚI

Bătaie de joc pe bani publici, la Timişoara, unde agajaţii Green City Andliv, companie care se ocupă cu gestionarea spaţiilor verzi, au fost fotografiaţi în timp ce tundeau iarba care fusese deja tunsă.

Jurnalistul Sergiu Miat a postat poza pe pagina sa de Facebook, unde a scris că „Drufec Cons CF, firmă sponsor al PNL, (n.


r. – angajatul aparținea companiei Green City Andliv) fură din banii pe care timişorenii îi varsă la bugetul local. Miercuri, 12 iulie 2017, muncitorii acestei firme, așa după cum spuneau ei, tundeau iarba necrescută pe zona verde din parcul de pe strada Gh. Doja! Tot muncitorii spuneau că șefii i-au lăsat fără apă la locul de muncă, deși afară erau peste 33 de grade. Pentru această lucrare ce nu se justifică, dar și pentru altele asemenea, sponsorul PNL-ist taie factură Primăriei Timișoara și încasează banii pe degeaba. Totul sub înaltul patronaj al conducătorului UNIC, Robu Nicolae, tic, tac!”.

PRESSALERT.ro a contactat primăria Timișoara care a precizat că în zona au contract angajații companiei Green City Andliv, care tund iarba odată la zece zile, conform contractului semnat cu primăria.

Amintim că în 2014 Curtea de Conturi a întocmit un raport din care rezulta că firmele Tradecomia şi Rogera, care aveau de asemenea contracte pentru întreţinerea spaţiilor verzi au păgubit bugetul local cu suma de 8,1 milioane de lei. Primarul Nicolae Robu a anunţat că a acţionat în instanţă Curtea de Conturi pentru a contesta datele din raportul cu pricina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.