Furturi pe bandă rulantă în Timiş, cu pagube de zeci de mii...

Furturi pe bandă rulantă în Timiş, cu pagube de zeci de mii de lei, comise de tineri

0
DISTRIBUIȚI

Trei furturi au fost înregistrate ieri pe raza judeţului Timiş, toate dintre ele comise de tineri. Unul dintre ei s-a ales doar cu dosar penal, în vreme ce ceilalţi doi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş pentru 24 de ore.

În vârstă de 18 ani, o persoană din Deta a fost depistată de poliţiştii din oraş ieri, după ce, cu o zi în urmă, în noaptea de 16 spre 17 iulie, a intrat într-un magazin de unde a sustras o bicicletă în valoare de 1.600 de lei.


Din fericire prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii păgubite.

În aceeaşi zi, un bărbat de 25 de ani a fost identificat după ce în data de 13 ianuarie a profitat de neatenţia unei femei, căreia i-a furat din geantă portofelul în care avea actele personale şi 300 de lei. Şi poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au reuşit să-l reţină pe un tânăr de 19 ani, după ce în data de 15 iulie, în jurul orei 15.00, a pătruns într-un magazin din Timişoara de unde a furat un laptop şi două telefoane mobile în valoare totală de 5.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat parţial.

Ambii s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, fiind introduşi în arest pentru 24 de ore.Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiţilor.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.