Incendiu puternic la o hală din Reșița. Vezi câți pompieri intervin UPDATE...

Incendiu puternic la o hală din Reșița. Vezi câți pompieri intervin UPDATE De la ce a pornit focul FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un incendiu puternic a izbucnit, astăzi, la o hală plină cu hârtii și carton aflată în orașul Reșița. Pompierii se luptă de peste două ore cu flăcările, care au cuprins tot interiorul depozitului, ce are o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați.

„În hală sunt depozitate materiale combustibile, precum hârtie și carton, iar intervenția pompierilor este dificilă din cauză că spațiul de acces către hală este îngust. Materialele combustibile din hală degajă mult fum și căldură. 14 pompieri militari, cu două autospeciale pentru stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Reșița, acționează pentru stingerea incendiului”, ne-a declarat Elena Tarla, purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin.

Potrivit reprezentanților ISU Caraș-Severin, riscul extinderii incendiului la clădirile aflate în apropierea halei a fost înlăturat.


„Acum situația este sub control, incendiul este localizat, nu sunt victime”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin.

La ora transmiterii acestei știri, incendiul nu era stins. Pompierii urmează să stabilească cauza incendiului.

UPDATE După stingerea focului, pompierii militari au demarat o anchetă în care au stabilit că focul a pornit de la o ţigară aruncată aprinsă de unul dintre angajaţi, transmite infocs.ro. Vântul a dus chiştocul de ţigară pe sub uşă magaziei, acest lucru fiind demonstrat cu ajutorul camerelor video de supraveghere ale firmei respective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.