Ionuț Popa, bucuros de succesul din Ilfov. Tehnicianul lui ACS Poli anunță...

Ionuț Popa, bucuros de succesul din Ilfov. Tehnicianul lui ACS Poli anunță o REVOLTĂ la ANAF: ”Renunțăm la un antrenament și mergem acolo”

1
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa

Victoria în debutul noului sezon, pe terenul Concordiei Chiajna, l-a mulțumit pe antrenorul lui ACS Poli. Ionuț Popa consideră în continuare însă că el și jucătorii săi au nevoie de timp pentru a deveni cu adevărat o echipă. Tehnicianul nu a ezitat să vorbească nici azi de problemele financiare și anunță o ”revoltă” la instituțiile statului deoarece clubul are conturile blocate.

”Echipele încă nu sunt așezate. Și azi am dus jocul până în minutul 70… În prima repriză am jucat foarte bine.


Am avut ocazii, am făcut apoi pasul ușor în spate. Am fost forțați și de schimbare, Cînu s-a accidentat. La fel și Bîrnoi. Una peste alta ne bucură că am început cu dreptul… În două-trei luni un antrenor poate să-și pună exact jucătorii unde trebuie… Îți trebuie timp, răbdare și puțină șansă”, a declarat Ionuț Popa, după meci, pentru Digi Sport.

Componenții vechi ai echipei bănățene nu și-au văzut banii de un trimestru și jumătate iar faptul că ANAF a pus proprire pe conturile clubului îl înfurie pe tehnicianul lui ACS Poli. ”Am să vorbesc cu conducerea. Cred că marți toată echipa va renunța la antrenament și va merge la ANAF. Dacă cei de acolo își iau salariul lună de lună, merităm și noi unu. Dacă nu, înseamnă că orașul nu-și merită echipă, ANAF-ul e făcut din oameni care nu iubesc fotbalul și așa mai departe… Mergem poate și cu suporterii… ne vom revolta într-un fel”, a spus Popa pentru aceeași sursă.

”Să avem liniște… dacă echipa e stabilizată partea financiară, noi avem încredere în domnul Robu, …el e adevăratul artizan, credem și în Timișoara și în acei oameni de la fisc, aștept să-i cunosc și să-i invit la meciul cu Steaua”, a mai spus antrenorul care a realizat ”minunea” în sezonul trecut cu timișorenii.

”N-am marcat până acum cu capul ca să fiu sincer. Nu am o detentă… jumătate de gol i l-am dedicat lui Munteanu. El mi-a așezat mingea pe cap”, Cosmin Bîrnoi, pentru Digi Sport

1 COMENTARIU

  1. Paradoxu stiti care este, ANAF are datorii la stat dar pe ei nu se executa si pot sa-si primeasca salariile mari si nesimtite iar cei marunti si ne-nsemnati pt. un leu te executa. E posibil ca unele institutii ale statului sa nu iubeasca pe A.C.S Poli Timisoara… daca anu trecut sa ocupat de ei Curtea de Conturi se pare ca anu acesta a venit randu A.N.A.F-ului sa faca viata grea echipei de fotbal Poli sau poate chiar sa-i desfinteze, nu credeti c-ar trebui sa se termine odata razboiu intre P.N.L si P.S.D pt. binele Timisorenilor ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.