Irakieni prinși în lanul de porumb, puțin înainte de răsăritul soarelui. Cum...

Irakieni prinși în lanul de porumb, puțin înainte de răsăritul soarelui. Cum au încercat să treacă ilegal granița

0
DISTRIBUIȚI

Un grup format din irakieni a fost depistat ieri dimineață de oamenii legii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Curtici atunci când încercau să ajungă ilegal în spațiul Schengen.


Cele 16 persoane din Irak au fost surprinse chiar înainte de răsăritul soarelui, în jurul orei 4.00.

Migranții ilegali au încercat să ajungă în Ungaria prin lanul de porumb, însă nu au reușit să înșele vigilența polițiștilor de frontieră. În urma verificărilor efectuate la sediul poliției de frontieră s-a stabilit cu sunt 7 adulți și 9 minori, având vârste cuprinse între 27 și 44 de ani, respectiv 7 și 16 ani. Două femei făceau parte din grupul de irakieni care a călătorit cu mai multe taxiuri până în localitatea Dorobanți, continuând mai apoi prin câmp.

Intențiile le erau aceleași, de a ajunge în spațiul Schengen. Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză şi au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.