La vânătoare de nesimţiţi. Cui a dat Poliţia Locală amenzi de 50.000...

La vânătoare de nesimţiţi. Cui a dat Poliţia Locală amenzi de 50.000 de lei în acest an

0
DISTRIBUIȚI

Sunt complet lipsiţi de bun-simţ şi prea puţin speriaţi de posibilitatea de a fi sancţionaţi cu amenzi usturătoare. Vorbim despre oamenii care continuă să arunce gunoi pe stradă sau chiar în diverse zone din Timişoara, unde se formează gropi de gunoi clandestine. Chiar dacă au senzaţia că pot scăpa nepedepsiţi, mulţi din cei certaţi cu legea sunt identificaţi cu ajutorul imaginilor de pe camerele de filmat şi apoi amendaţi.

„Polițiștii locali au reușit în primele șase luni ale acestui an surprinderea unui număr mai mare de persoane care au arunca gunoaie pe domeniul public, acestea fiind ulterior sancționate.


Pe de o parte, în urma patrulărilor efectuate și a pândelor executate au fost depistate și sancționate un număr de 75 de persoane, sancționate cu 44.750 lei în șase luni, numărul acestora fiind aproape cât totalul de 99 depistați anul trecut. De asemenea, în urma supravegherii video au fost sancționate 13 persoane cu 13.000 lei, față de 19 persoane în tot anul trecut. Aceste măsuri care vizează formarea de rampe clandestine de deșeuri și care au fost luate împotriva celor care au abandonat deșeuri în cantități mari sunt completate de măsurile luate de polițiștii locali în teren și de la celelalte servicii în cadrul patrulărilor efectuate zilnic, fiind aplicate în primele șase luni ale actui an alte 1.163 sancțiuni pentru abandonarea de resturi alimentare și nealimentare, printre care chiștoace de țigări, coji de semințe, peturi etc pe domeniul public. Acțiunile vor continua și în perioada următoare, Poliția Locală atrăgând totodată atenția că astfel de încâlcări ale legii sunt sancționate cu amenzi de până la 2.000 lei”, a informat Poliţia Locală Timişoara.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.