Launmomentdat aduce marea în Timișoara: prima ediție Dimensions Launch Party din România...

Launmomentdat aduce marea în Timișoara: prima ediție Dimensions Launch Party din România are loc în Banat

0
DISTRIBUIȚI
Dimensions Launch Party reprezintă o colaborare dintre organizatorii Launmomentdat și Dimensions Festival din Croația.

Timişorenii amatori de petreceri vor avea parte de un inedit eveniment numit Dimensions Launch Party, care reprezintă o colaborare dintre organizatorii Launmomentdat și Dimensions Festival din Croația. Petrecerea va avea loc pe 28 iulie, începând cu ora 23, la piscina Heaven. Lista de invitați îi include pe Dan Shake, Dimensions Soundsystem, Alur Duvaal și Ulises.

Numele Dan Shake a rămas întipărit în inima timișorenilor, fiind îndrăgit în mod special pentru setul său eclectic de la ediția de anul trecut a festivalului Launmomentdat în parc. Dan Shake este unul din artiștii lui Moodymann, fiind semnat la prestigioasa casă de discuri Mahogani Music. Londonezul și-a lăsat amprenta pe ringurile de dans din întreaga Europă. El a mai colaborat cu Medlar, Hell, Black Acre și mulți alții. În calitate de DJ și producător, acesta a pus multă pasiune în munca sa, lansând propria casă de discuri numită SHAKE, în luna septembrie a anului 2016. Piesa Shake Edits 1 a fost sold-out din prima zi. Dan Shake este adeptul muzicii house, combinat cu influențe disco și funk.

Dimensions Soundsystem reprezintă un proiect muzical compus din fondatorii festivalului Dimensions. Aceștia au cutreierat întreaga Europa și America de Nord, împărtășind energia și atmosfera festivalului mult iubit. Seturile lui David Martin, Andy Lemay și Simon Scott cuprind spectrul underground din ultimele patru decenii. Ne așteptăm la un climat mai exotic, la muzică techno, disco, funk și soul, având influențe din Chicago și Detroit.

Alur Duvaal este dedicat explorării dimensiunilor ritmice, fizice și hipnotice ale muzicii techno.


Autorul este un DJ și producător din Timișoara, care și-a început activitatea în 2011. De-a lungul timpului, a fost implicat în diverse proiecte muzicale, iar piesele lui au câștigat aprecierea artiștilor internaționali, precum Skream, LOUISAHHH!!!, Roska, Kastle, Plastician, dar și a presei internaționale, cele mai notabile fiind Resident Advisor, Complex, Vice, Dj Mag, Rinse FM, Rinse France, NTS și Boiler Room.

Ulises este activ pe scena muzicii locale de multă vreme, fiind unul din membrii fondatori ai festivalurilor JEMF, Sabotage și Launmomentdat. Originar din Jimbolia, Alex Noea a început să mixeze în anul 2003, alături de NTFO, Alex Niggeman și Mihai Popoviciu. Artistul este foarte apreciat pentru energia seturilor sale, exprimând naturalețe în interacțiunea cu publicul. El domină ringul de dans cu genurile techno și house, presărate cu influențe disco, soul și funk. Anul acesta a lansat primele EP-uri care au fost primite foarte bine de publicul targetat.

De-a lungul celor șase ani de activitate, Dimensions Festival și-a consolidat un loc în inima comunității de muzică electronică din lumea întreagă. Festivalul va avea loc între 30 august și 3 septembrie 2017, la fortăreața Punta Christo din Pula, Croația. Programul va include petreceri pe plajă și pe vapor, show-uri colective din partea celor mai în vogă case de discuri, concerte live și multe activități pe timpul zilei. În fiecare an, mii de oameni din toate colțurile lumii se întâlnesc aici pentru a gusta cel mai bun line-up, de la techno la disco, la soul, funk și dub. Programul îi cuprinde pe Grace Jones, Jeff Mills, Moderat, Yussef Kamaal, Moses Boyd, Theo Parrish, Marcel Dettmann, Floating Points (solo live & dj), Cymande, Nina Kraviz, Shuggie Otis, Daphni, Danny Krivit, Dam Funk (Live & DJ), Ata Kak (live), Aux 88 (Live), Goldie, Helena Hauff , Gilles Peterson, Hessle Audio, Ben UFO, Pangaea & Pearson Sound, Joy Orbison, Levon Vincent, Andy Stott, Scott Grooves, Mala, Adrian Sherwood, Dopplereffekt (Live), Alexander Robotnick (Live), Amp Fiddler (Live) şi mulţi alţii.

Biletele pentru petrecerea de la Timişoara costă 20 lei în avans şi la faţa locului până la miezul nopţii şi 30 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.