”Leii” recuperează teren pe piața transferurilor. BC SCM Timișoara a semnat cu...

”Leii” recuperează teren pe piața transferurilor. BC SCM Timișoara a semnat cu un american din NCAA care va evolua în premieră în Europa VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Jordan Burgess (20) Foto: Mark Gormus/Richmond Times-Dispatch via AP

BC SCM Timișoara a anunțat în weekend și cel de-al doilea transfer al verii. Americanul Jordan Burgess a evoluat în cariera sa doar pentru Virginia Commonwealth University în NCAA și va fi la prima experiență în afara Statelor Unite.


Baschetbalistul în vârstă de 24 de ani acoperă posturile 2 și 3.

Jordan Burgess a evoluat timp de patru ani la VCU. În sezonul 2016-2017, el a avut medii de 4.9 puncte, 3.5 recuperări, 1.0 pase decisive, în 21 de minute pe partidă. Tânărul din Virginia a înregistrat medii asemănătoate și în precedentele ediții ale NCAA. Caracterizat ca un jucător agresiv, care se bazează pe latura fizică și care e un bun recuperator, Jordan vine în premieră în Europa. În schimb, acesta are un frate mai mare, Bradford Burgess (27 ani) care evoluează de mulți ani pe Bătrânul continent și care ultima dată juca în Ungaria la Alba Fehervar.

Jordan Burgess e a doua mutare anunțată în două zile de BCT după o perioadă de relativă liniște în ceea ce privește achizițiile. Tot în acest weekend a fost oficializată venirea lui Igor Mijajlovic de la Sibiu. ”Leii” anunțaseră că nu vor mai face foarte multe transferuri după desele modificări din lot suferite în aproape fiecare pauză competițională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.