Liam Gallagher : ”Exit este unul din cele mai bune festivaluri de...

Liam Gallagher : ”Exit este unul din cele mai bune festivaluri de pe planetă. Publicul a fost biblic” GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-713081398">

După spectaculosul debut de miercuri seara, când americanii de la The Killers au susţinut un concert memorabil pe scena principală a festivalului Exit din Novi Sad, celebrul eveniment care se desfăşoară în fortăreaţa Petrovaradin a continuat joi seara cu o ceremonie oficială ce a marcat 50 de ani de la Summer Of Love, momentul considerat ca fiind răspunzător pentru naşterea mişcării hippie. Festivalul a inclus şi un moment susţinut de The Water Protectors , din tribul american „Standing Rock”, care se împotrivesc construcției unei conducte de petrol ce ar pune în pericol rezervele de apă din America de Nord.  Înaintea mult aşteptatului concert cu Liam Gallagher, pe scena principală a urcat Nik Vujičić, care  le-a povestit celor din public cum a reușit să-și întemeieze o familie fără mâini și fără picioare și cât de importantă este dragostea, ca forță universală, timp de 20 de minute. ’

”Exit festival este unul din cele mai bune festivaluri de pe planetă, publicul a fost biblic”, a declarat fostul solist al trupei Oasis, Liam Gallagher după concertul lui susţinut în fortăreaşa Petrovaradin, din Novi Sad. Din setul lui nu a lipsit nici celebra piesă Wonderwall. Printre cei care au mai fost prezenţi în prima zi plină a Exit-ului din acest an s-au numărat The Jesus and the Mary Chain, Lost Frequencies, Alan Walker, Booka Shade live, Paul Kalkbrenner, Samael sau timişorenii de la Dordeduh.

Ziua de vineri a programat un inedit concert susţinut de libanezii de la Mashrou Leila. Deşi numărul celor aflaţi în faţa scenei mare la acest recital a fost mai mic decât în alte momente ale festivalului, prestaţia muzicienilor libanezi a reuşit să îi surprindă pe spectatori, amestecul lor de muzică modernă şi influenţe estice fiind unul de nota zece. Jake Bugg şi Years and Years au avut parte de un public numeros, care nu s-a speriat de cei câţiva stropi de ploaie căzuţi la Novi Sad, iar show-ul celor de la Black Sun Empire alături de 2ShyMC i-a făcut pe fanii de drum and bass să aibe o dimineaţă pe cinste.

Pe cele 43 de scene, vineri seara, au mai cântat celebrii The Damned sau brazilienii de la Ratos De Porao, care au demonstrat că muzica trash şi hardcore punk poate fi cântată într-un mod cât se poate de profesionist. Concomitent cu recitalul brazilienilor, la câţiva metri distanţă pe scena Noizz Future Shock au cântat timişorenii de la JazzyBIT, care au avut parte de aplauze binemeritate din partea publicului. Celebra Dance Arena a găzduit seturi cu Black Coffee, Solomun b2b Dixon sau Jamie Jones. Printre cei care vor evolua sâmbătă şi duminică la ediţia din acest an a festivaluli Exit se numără Rufus, Jason Derulo, Noisia live, Kungs, Robin Schulz, Duke Dumont, Faithless dj set, Discharge, timişorenii de la Haos, Roisin Murphy, Rag n Bone Man, Hardwell, Nina Kraviz, Egypt, The Bambi Molesters, The Black Dahlia Murder, Destruction sau Nicole Moudaber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.