Mighty Boogie reprezintă Timișoara la Belgrad: „Momentan, scena de drum and bass...

Mighty Boogie reprezintă Timișoara la Belgrad: „Momentan, scena de drum and bass din oraș arată bine“

0
DISTRIBUIȚI
Mighty Boogie reprezintă scena de drum and bass din Timişoara la Belgrad

Producătorul şi DJ-ul timişorean Mighty Boogie a fost invitat să susţină un set în cadrul unei petreceri care va avea loc vineri 14 iulie la Belgrad, unde va mixa alături de Codex, Euphorics, Kinetik şi Mc Edge.

Pe numele său adevărat Haidu Bogdan, muzicianul timişorean care a reprezentat mai mulţi ani la rând ţara noastră la prestigiosul festival Outlook din Croaţia, pregăteşte şi câteva release-uri noi pentru această toamnă.

„Am fost invitat la Belgrad de către DJ Kinetik unul din cei mai respectaţi dj şi producători din Sedrbia. Am avut plăcerea să-i cunosc pe câţiva din membrii crew-ului din Serbia acum  aproximativ doi ani, când au venit la Timişoara la un eveniment. Party-ul de vineri va avea loc pe o barcă. Următorul eveniment important la care voi participa este Festivalul Untold din Cluj.


Pregătesc pentru această toamnă un nou material care va conţine trei sau patru piese“, ne-a declarat Mighty Boogie.

Timişoreanul care a început să pună muzică încă din anul 2005 a lansat o serie de piese care au devenit cunoscute în rândul amatorilor de drum and bass, iar în toamna anului trecut, a lansat alături de MC Tina un single la casa de discuri Atmomatix Records, „Guidance“ fiind disponibilă pe site-ul Beatport. „Ne întoarcem cu producătorul român Mighty Boogie.

În ceea ce priveşte scena timişoreană de drum and bass, Mighty Boogie este de părere că promotorii aduc artişti variaţi şi lucrurile stau bine.

„Momentan scena locală arată bine.Promoterii aduc artişti atât din underground cât şi artişti de top. Mă bucur să văd atâta diversitate pentru că asta  duce spre cimentarea unui public constant  În ceea ce priveşte publicul local… nu putem judeca o scenă neapărat din punctul ăsta de vedere. Din toamnă în Timişoara se va mai deschide o locaţie nouă destinată comcertelor şi evenimentelor, ceea ce nu poate fi decât un plus.
Atâta timp cât vor fi locaţii bune şi promoteri care ştiu să îşi facă treaba publicul va fi prezent la evenimente“, ne-a declarat Mighty Boogie. Zilele trecute, artistul timişorean a fost invitat să mixeze şi în cadrul festivalului Neversea de la Mamaia, unde a fost prezent la scena The Ark.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.