Moartea absurdă a unui tânăr de doar 17 ani: a fost strivit...

Moartea absurdă a unui tânăr de doar 17 ani: a fost strivit de un tractor, pe aerodrom

0
DISTRIBUIȚI

Un grav accident s-a petrecut, vineri, pe pista pentru planare din cadrul Aeroclubului Teritorial Deva (Săuleşti) a avut loc un accident. Un instructor în vârstă de 17 ani, din Hunedoara, a murit, strivit de un tractor.

Potrivit martorilor tragediei, citați de adevarul.ro, tânărul se afla pe tractorul care recupera cablurile unui planor, iar când planorul s-a ridicat cablul de tragere s-a înfăşurat în jurul roţii tractorului şi a blocat-o.


Tractorul s-a răsturnat şi l-a prins pe adolescent între el şi pământ. „Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că un tânăr de 17 ani, din municipiul Hunedoara, a decedat după ce a fost strivit de un tractor, care avea rolul de recuperare a cablului de tractare a planoarelor”, a informat Laura Năstase, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, pentru sursa citată.

A fost deschisă o anchetă penală pentru infracţiunea de neluare a măsurilor legale de securitate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate în muncă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, a informat IPJ Hunedoara. Şi nspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara efectuează cercetări în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.