Nicolae Robu anunţă că Primăria Timișoara a dat în judecată Curtea de...

Nicolae Robu anunţă că Primăria Timișoara a dat în judecată Curtea de Conturi, din cauza „fabulaţiilor unei incompetente”

1
DISTRIBUIȚI

Primăria Timişoara a dat în judecată Curtea de Conturi Timiş, acuzând controale abuzive, care au dus la concluzii false. Informaţia a fost făcută publică de primarul Nicolae Robu, care recent, a avut din nou nemulţumiri la adresa auditorilor de la Curtea de Conturi care i-au cerut să prezinte actele de la un concurs de angajare. Totul după ce un medic de familie ar fi fost angajat la o şcoală din subordinea primăriei fără a avea pregătirea necesară.

„Eu am iniţiat proces cu acuze de abuz în serviciu, şi sper să câştigăm, contra unei auditoare, procesul se judecă la Cluj.


Pe speţa cu spaţii verzi în care evident că ni s-a dat dreptate nouă legat de toate acele bazaconii de prejudiciu şi mai ştiu eu ce, erau fabulaţii ale unei incompetente, habar nu are de economie, de o necinste ieşită din comun şi este auditoare la Curtea de Conturi. Asta e culmea culmilor. Acea doamnă care căuta care preţuri sunt cele mai mici la fiecare element de deviz şi ce elemente sunt la licitaţia noastră peste acel element de deviz considera că produce prrejudiciu. Aşa ceva n am pomenit. Trebuie să ai o problemă foarte gravă ca să poţi să pui problema în un asemenea mod”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Contractele la care se referă edilul-șef au făcut obiectul unui control al Curţii de Conturi din 2014, în urma căruia auditorii au arătat că bugetul local a fost prejudiciat cu peste 8.1 milioane de lei de firmele Tradecomia şi Rogera, care au efectiat lucrări de întreţinere a spaţiilor verzi.

1 COMENTARIU

  1. Eu doresc sa-i intreb pe cei de la Curtea de Conturi, cate controale au facut la D.N.A si Palatu Cotroceni ? Unde se cheltuie jumatate din PIBU Romaniei fara sa fie intrebati pe ce si pt. ce !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.