Nicolae Robu l-a „uns” în funcția de secretar general al PNL Timiș...

Nicolae Robu l-a „uns” în funcția de secretar general al PNL Timiș pe Alin Popoviciu

1
DISTRIBUIȚI

După ce a fost reales, recent, în funcția de președinte al filialei județene, primarul Timișoarei, Nicolae Robu și-a ales secretarul general, propunându-l astăzi pe vechiul rival, actualmente aliat, Alin Popoviciu.

N-a fost de fapt nicio supriză, fostul PDL-ist ocupând funcția ca interimar și lucrând cot la cot cu Nicolae Robu încă de anul trecut, cei doi mergând împreună inclusiv la București la alegerile naționale din Partidul Național Liberal.

Au existat însă și voci din interiorul filialei care s-au opus acestei numiri.


Astăzi, în Biroul Permanent Județean s-a votat prin vot secret, fiind 21 de voturi pentru și patru împotrivă. Astfel, Popoviciu este oficial noul secretar general al PNL Timiș.

Vă reamintim că, din primăvara anului trecut, deputatul Alin Popoviciu a fost reevaluat de primarul Timișoarei, Nicolae Robu. Din „nemernic”, cum era numit de primar pe vremea când era la PDL, Popoviciu a ajuns un om harnic, iar primarul Timișoarei pare să fi devenit între timp un mare susținător al deputatului anchetat în dosarul închirierii spațiilor de la Aeroportul Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.